Nokia revine în SUA, semnează înţelegeri cu operatorii Verizon şi Cricket Wireless

1.014 ori
<b>Nokia revine în SUA, semnează înţelegeri cu operatorii Verizon şi Cricket Wireless</b>Nokia e pe cai mari, între urcarea brandului în topul Fortune 500 şi intrarea în top 10 producători smartphone cu Android anul trecut. Brandul patronat de HMD Global a reuşit acum să recucerească un bastion pierdut de mult, SUA, prin semnarea unor..

Nokia e pe cai mari, între urcarea brandului în topul Fortune 500 şi intrarea în top 10 producători smartphone cu Android anul trecut. Brandul patronat de HMD Global a reuşit acum să recucerească un bastion pierdut de mult, SUA, prin semnarea unor înţelegeri cu operatori de acolo.

Au trecut 2 ani de la revenirea Nokia, iar compania deja se afla în top 5 producători smartphone în câteva ţări de pe glob. Brandul îşi vinde telefoanele în peste 100 de ţări, dar cumva nu a revenit oficial în SUA încă. HMD a anunţat totuşi o înţelegere proaspăt semnată cu Verizon Wireless pentru a îl vinde pe Nokia 2V. A mai semnat şi cu Cricket Wireless pentru a îl comercializa pe Nokia 3.1 Plus.

Evident acestea sunt modele accesibile şi de buget, segment în care Nokia se mişca bine de tot. Încă nu au atacat zona high-midrange (doar parţial) sau flagship, nici în State şi nici internaţional. Midrangerele sale au primit prioritate în China, unde se descurcă OK, plus ceva release-uri in Europa. Pentru a atrage publicul din SUA ai nevoie de "ceva cool' şi fix "ceva cool" este teaserul Nokia pentru MWC 2019.

Cred că mirajul Penta Lens şi Pureview va fi folosit şi pentru a concura în zona flagship în State pe parcursul acestui an. Asta până se prinde Trump că HMD are în spate operaţiunile Foxconn şi mulţi chinezi şi taiwanezi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×