O primă randare a lui Sony Xperia Z5 Plus ajunge pe web direct din China; iată cum arată acesta

1.425 ori
<b>O primă randare a lui Sony Xperia Z5 Plus ajunge pe web direct din China; iată cum arată acesta</b>De ceva timp zvonurile vorbesc și despre posibilitatea ca Sony să lanseze un model Xperia Z5 Plus, terminal care după cum și numele său sugerează, va aduce un display de peste 5.2 inch, fiind astfel &icirc;ncadrat &icirc;n gama de phablet-uri....

De ceva timp zvonurile vorbesc și despre posibilitatea ca Sony să lanseze un model Xperia Z5 Plus, terminal care după cum și numele său sugerează, va aduce un display de peste 5.2 inch, fiind astfel încadrat în gama de phablet-uri. Odată cu acesta, Sony va dezvălui și modelele Xperia Z5 și Z5 Compact.

Cu toate că mai avem ceva de așteptat până în septembrie, lună în care Sony ar putea lansa cele 3 terminale la IFA, astăzi curiozitatea ne este stârnită de către o randare 3D pentru unul dintre aceste device-uri. Este vorba despre Xperia Z5 Plus, un terminal ce ar putea aduce un panou 4K Ultra HD dacă este să ne luăm după fișierul UAProof ajuns pe web.

Așa cum se poate observa, telefonul randat mai sus adoptă același design OmniBalance pe care îl tot vedem la Sony, stil care deși nu arată rău, începe să devină plictisitor pentru consumatori. Pe lângă design, se remarcă că Xperia Z5+ aduce și un scanner de amprente situat în dreapta sub butonul home.

Una peste alta, ideea unui Xperia de 5.5 - 5.7 inch nu ar suna deloc rău pentru publicul ce preferă acest tip de terminale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×