Samsung Gear S3 și Gear Sport primesc o actualizare importantă; Noutăți pentru UI și Health

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.136 ori
<b>Samsung Gear S3 și Gear Sport primesc o actualizare importantă; Noutăți pentru UI și Health</b>Astăzi nu vă vorbim despre actualizări la Android Pie pentru smartphone-urile Samsung, ci despre un proaspăt update livrat către smartwatch-urile Gear S3 și Gear Sport. Acestea fac trecerea la versiunea Tizen 4.0.0.2 care aduce o serie

Astăzi nu vă vorbim despre actualizări la Android Pie pentru smartphone-urile Samsung, ci despre un proaspăt update livrat către smartwatch-urile Gear S3 și Gear Sport. Acestea fac trecerea la versiunea Tizen 4.0.0.2 care aduce o serie de noutăți interesante - acestea fiind intregrate într-un pachet software destul de măricel pentru un ceas și anume aproximativ 300 MB.

Printre noutățile descoperite se numără suportul pentru sesiunile de antrenament realizate la interior, dar și oferirea de informații pentru calitatea somnului pe stagii în cadrul widget-ului Health. Avem și un UI redesenat pentru zona Quick Panel și totodată afișarea mesajelor MMS, respecti redarea automată a GIF-urilor direct din zona de notificări.

Un alt aspect nou este cel al aplicației de mesagerie care permite salvarea mesajelor draft și care de acum suportă mai mult de 1000 emoji-uri. Aflăm că actualizarea a început să fie distribuită în SUA și că vine în etape, astfel că ar putea dura câteva zile pentru a ajunge pe toate ceasurile Gear S3 și Gear Sport la nivel global. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×