Samsung Gear S3 și Gear Sport primesc o actualizare importantă; Noutăți pentru UI și Health

2.390 ori
<b>Samsung Gear S3 și Gear Sport primesc o actualizare importantă; Noutăți pentru UI și Health</b>Astăzi nu vă vorbim despre actualizări la Android Pie pentru smartphone-urile Samsung, ci despre un proaspăt update livrat către smartwatch-urile Gear S3 și Gear Sport. Acestea fac trecerea la versiunea Tizen 4.0.0.2 care aduce o serie

Astăzi nu vă vorbim despre actualizări la Android Pie pentru smartphone-urile Samsung, ci despre un proaspăt update livrat către smartwatch-urile Gear S3 și Gear Sport. Acestea fac trecerea la versiunea Tizen 4.0.0.2 care aduce o serie de noutăți interesante - acestea fiind intregrate într-un pachet software destul de măricel pentru un ceas și anume aproximativ 300 MB.

Printre noutățile descoperite se numără suportul pentru sesiunile de antrenament realizate la interior, dar și oferirea de informații pentru calitatea somnului pe stagii în cadrul widget-ului Health. Avem și un UI redesenat pentru zona Quick Panel și totodată afișarea mesajelor MMS, respecti redarea automată a GIF-urilor direct din zona de notificări.

Un alt aspect nou este cel al aplicației de mesagerie care permite salvarea mesajelor draft și care de acum suportă mai mult de 1000 emoji-uri. Aflăm că actualizarea a început să fie distribuită în SUA și că vine în etape, astfel că ar putea dura câteva zile pentru a ajunge pe toate ceasurile Gear S3 și Gear Sport la nivel global. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×