Vivo APEX 2019 apare într-o primă randare; Nici urmă de cameră selfie sau butoane fizice

1.101 ori
<b>Vivo APEX 2019 apare într-o primă randare; Nici urmă de cameră selfie sau butoane fizice</b>Mai sunt doar două zile până la debutul lui Vivo Apex 2019, telefonul concept ce ne va face o idee despre design-ul pe care următorul flagship de serie al companiei chineze îl va adopta. Dacă până acum am avut parte doar de materiale

Mai sunt doar două zile până la debutul lui Vivo Apex 2019, telefonul concept ce ne va face o idee despre design-ul pe care următorul flagship de serie al companiei chineze îl va adopta. Dacă până acum am avut parte doar de materiale teaser misterioase, iată că astăzi nimeni altul decât Benjamin Geskin ne prezintă o randare super detaliată a telefonului ce a fost creată pe seama informațiilor apărute online.

VIVO APEX 2019

Fix precum se confirma în weeekend, smartphone-ul nu are deloc butoane fizice și este foarte rotunjit atât în zona frontală unde avem ecranul edge-to-edge, cât și în spate unde totul este foarte simplist. O cameră duală este plasată central în spate, iar singurul element pe care îl mai remarcăm este logo-ul companiei de la bază.

Ce ne intrigă este faptul că nu vedem pe nicăieri camera selfie, componentă care s-ar putea afișa sub forma unui mecanism periscop precum vedeam anul trecut și pe conceptul Apex 2018. O altă posibilitatea ar fi aceea de a vedea camera integrată sub display - aceasta fiind o tehnologie despre care am auzit de câteva ori pe parcursul anului trecut și pe care Samsung o menționa prin unele brevete.

Ne vom convinge cum stau lucrurile de fapt în cazul lui VIVO APEX 2019 peste doar 2 zile! 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×