Oppo brevetează un design relativ ciudat pentru un smartphone cu părți flexibile

576 ori
<b>Oppo brevetează un design relativ ciudat pentru un smartphone cu părți flexibile</b>Descoperim astăzi că asiaticii de la Oppo au brevetat de curând un design ciudat de smartphone, unul ce implică utilizarea unei părți flexibile în partea de sus. Aici se află și camera selfie și mai ciudat de atât este faptul că în spate nu

De curând producătorul asiatic Oppo a brevetat un nou design de smartphone, unul care la prima vedere se prezintă destul de ciudat după cum vedem pe seama schițelor de mai jos. Vedem aici un telefon neobișnuit, unul ce pare a sosi cu cu o zonă flexibilă în partea de sus, fix unde se află camera selfie dar și o parte din ecran.

Brevet Oppo

La mijlocul celor două părți pare a fi inclus un display flexibil care ar urma să afișeze informații. Schițele sunt greu de descifrat, dar multe surse vorbesc despre posibilitatea ca telefonul să se axeze pe fotografiere. Cum în spate nu avem nici un senzor foto, prin caracteristica de flexibilitate a acestei părți vom putea transforma camera selfie în cameră principală.

Totul pare a fi cam greu de pus în practică și conceptul de flexibilitate inclus în ecuație parcă nu își are rostul. Huawei a avut un asemenea telefon pe care era inclusă o singură cameră foto, cameră ce avea rol și de senzor principal, dar și de senzor selfie. Se numea Honor 7i și aducea o cameră foto rabatabilă. Este de departe o implementare mult mai reușită decât ce ne propune Oppo aici..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×