Samsung Galaxy S10 ar avea baterie de 4000 mAh și un ecran ce ocupă 93.4% din suprafața frontală; Vedem și o randare

3.963 ori
<b>Samsung Galaxy S10 ar avea baterie de 4000 mAh și un ecran ce ocupă 93.4% din suprafața frontală; Vedem și o randare</b>Zvonurile referitoare la Samsung Galaxy S10 continuă să își facă apariția online și la doar câteva zile de la aflarea veștii că telefonul ar putea aduce până la 12 GB RAM, iată că astăzi aflăm detalii despre bateria ce se va afla la interior

Campania de leak-uri asociată lui Samsung Galaxy S10 continuă și iată că astăzi la doar câteva zile distanță de la dezvăluirea făcută de către Bloomberg, avem ocazia să aflăm câteva detalii extra despre noul flagship. AllAboutSamsung.de este publicația ce a pus mâna pe detalii referitoare la capacitatea bateriei pe care o vom regăsi la pachet, dar și despre ecranul Super AMOLED ce va fi oferit aici.

Galaxy S10

Ei bine, legat de ecran aflăm că acesta va ocupa 93.4% din întreaga suprafață a panoului frontal - record obținut prin reducerea la maxim a marginilor de sus și jos și prin optarea pentru un decupaj direct în ecran pentru camera selfie. Am mai auzit și anterior despre această abordare cu decupaj circular direct în ecran și se pare că Samsung va opta pentru această alegere pentru că tehnologia ce implică ascunderea senzorului sub ecran nu va fi gata la timp.

Samsung Galaxy S10

Ne vom trezi în schimb cu un mic punct în zona superioară, element care până și din randarea de mai sus dezvăluită de Benjamin Geskin pare destul de deranjant deranjant pentru privire. Partea bună este că spațiul ocupat de ecran se va mări și că în continuare telefonul va păstra dimensiunile deja familiare.

Cât despre baterie, se vehiculează că Galaxy S10 va avea o baterie de 4000 mAh. Se vorbește și pe seama unei variante 5G de S10, dar și despre o posibilă renunțare la jack-ul audio. Pe lângă S10 cel cu ecran curbat lateral, va exista și o variantă Plus, respectiv o versiune standard cu ecran plat destinată celor cu buget mai limitat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×