SmartWatch-ul Moto 360 Își face apariția pe Amazon În versiunea auriu "șampanie" și "cognac"

1.578 ori
<b>SmartWatch-ul Moto 360 Își face apariția pe Amazon În versiunea auriu "șampanie" și "cognac"</b>Două noi versiuni elegante ale lui Motorola Moto 360 și-au făcut apariția pe Amazon, pentru că apoi să dispară brusc. E vorba despre o variantă "auriu șampanie" și una "cognac", cea din urmă având o curea îngustă de culoare maron. &nbsp;...

Două noi versiuni elegante ale lui Motorola Moto 360 și-au făcut apariția pe Amazon, pentru că apoi să dispară brusc. E vorba despre o variantă "auriu șampanie" și una "cognac", cea din urmă având o curea îngustă de culoare maron.

Moto 360 cel auriu are o curea metalică și un luciu aparte, care îl face elegant. Pe Amazon acest model fusese listat cu curele de 23 mm și 18 mm, iar nu doar cureaua era aurie, ci și corpul ceasului și zona să frontală. Se pare că Amazon s-a grăbit cu listarea produselor, deoarece ele au dispărut între timp. Motorola nu a făcut nici o declarație oficială cu privire la noi versiuni de culoare ale lui Moto 360.

Moto 360

Versiunea aurie va costa 299 dolari, în vreme ce modelul cognac va avea prețul de 250 de dolari. încă nu cunoaștem dată de lansare a acestor versiuni și când vor ajunge și în Europa, dar mă gândesc că acest lucru se va întâmpla până de Crăciun. între timp aflați că Moto 360 tocmai a fost lansat în Marea Britanie, cu câteva ore în urmă, la prețul de 200 de lire sterline. Dacă e cumpărat la pachet cu telefonu nou Moto X, acest model aduce și o reducere de 60 de lire sterline.

Moto 360

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×