Interfața de pe Apple Watch ajunge acum și pe iPhone-uri

890 ori
<b>Interfața de pe Apple Watch ajunge acum și pe iPhone-uri</b>După ce acum o săptămână pe web își făceau apariția o serie de imagini care prezentau interfața cu iconițe circulare de pe Apple Watch ce era portată pe un iPhone, iată că începând de astăzi, interfața în cauză ajunge sub forma unei...

După ce acum o săptămână pe web își făceau apariția o serie de imagini care prezentau interfața cu iconițe circulare de pe Apple Watch ce era portată pe un iPhone, iată că începând de astăzi, interfața în cauză ajunge sub forma unei aplicații denumită WatchSpring ce poate fi instalată doar pe terminalele cu jailbreak.

Aflăm că WatchSpring nu este pentru moment disponibilă în magazinul de aplicații Cydia, dar cu toate acestea, prin intermediul unui topic deschis pe Reddit ne putem instala aplicația fără mare bătaie de cap, pașii ce trebuiesc a fi urmați regăsindu-se chiar aici.

Din câte putem vedea în materialul video de mai sus, întreaga experiență de utilizare este acum axată pe gesturi de pinch-to-zoom, modalitate prin care putem naviga printre aplicațiile instalate pe terminalul nostru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×