Microsoft lanseaza Windows Mobile Device Center 6.1 pentru Windows Vista

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 1.278 ori
<b>Microsoft lanseaza Windows Mobile Device Center 6.1 pentru Windows Vista</b>Windows Mobile Device Center va permite sa configurati noi contacte, sa sincronizati continut si sa gestionati muzica, imagini si video cu terminalele care folosesc Windows Mobile. Windows Mobile Device Center combina o platforma eficienta de sincronizare...

Windows Mobile Device Center va permite sa configurati noi contacte, sa sincronizati continut si sa gestionati muzica, imagini si video cu terminalele care folosesc Windows Mobile.

Windows Mobile Device Center combina o platforma eficienta de sincronizare a datelor de afaceri cu o experienta atragatoare pentru utilizator. Va ajuta sa configurati rapid noi contacte, sa sincronizati informatii critice de afaceri cum ar fi e-mail si intalniri din calendar, sa gestionati usor setarile de sicnronizare si sa transferati documentele de afaceri intre terminalul dumneavoastra si PC. Aceasta noua versiune a Windows Mobile Device Center contine imbunatatiri cheie si noi functii care ofera suport pentru terminalele Windows Mobile 6, el find oferit doar pentru Windows Vista.

Nu este nici un secret. Lansarea originala Windows Mobile Device Center a cauzat foarte multe probleme utilizatorilor, deci se asteapta ca aceasta lansare a v6.1 sa fie o solutie universala la problemele din trecut. Lista modificarilor include imbunatatiri ale suportului pentru Windows Mobile 6 (mai ales, activarea IRM, sincronizare mail HTML, instalare certificate, conexiuni e date si sincronizarea fisierelor pentru Smartphones) si autentificarea automata a dispozitivelor. Va rugam sa va spuneti experienta proprie aici - fie ea pozitiva sau negativa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×