Sony pregătește un ceas smart bazat pe tehnologia e-paper

580 ori
<b>Sony pregătește un ceas smart bazat pe tehnologia e-paper</b>Sony pregătește un ceas fabricat folosind tehnologia e-paper și ar putea să îl lanseze la anul. Deocamdată produsul e în faza de test și cadranul și cureaua acestui device vor fi fabricate dintr-un material special, brevetat de Sony. &nbsp; El va...

Sony pregătește un ceas fabricat folosind tehnologia e-paper și ar putea să îl lanseze la anul. Deocamdată produsul e în faza de test și cadranul și cureaua acestui device vor fi fabricate dintr-un material special, brevetat de Sony.

El va permite ca suprafața acestui smartwatch să funcționeze ca un display și să își schimbe înfățișarea. Ideea este ca noul gadget să fie ieșit din comun și să fie un rival și o alternativă atât pentru Apple Watch, cât și pentru Sony SmartWatch. Sony nu se afla în cea mai bună perioadă a sa, mai ales că seria Xperia nu prea mai inovează și nici vânzările nu sunt grozave. Practic profitul companiei se bazează pe consolele PlayStation și pe jocuri.

Sony are și un program special de inovații, dar el implica și asumarea de riscuri și investiții. Sadao Nagaoka, un profesor la Universitatea Hitotsubashi, care studiază inovații a declarat că Sony nu a rămas fără idei, ci că îi ia prea mult timp să se adapteze și să se restructureze. Pe lângă ceasul e-paper, noua secțiune axată pe inovații de la Sony dezvolta tehnologie modulară, care include un fel de mici blocuri LEGO prin care amatorii DIY și pasionații de tehnologie își pot crea rapid prototipuri de produse.

Consumatorii chestionați în cadrul unui studiu din Japonia au menționat lookul deloc arătos al ceasurilor moderne drept una din marile probleme, deci aceasta va fi principală provocare a celor de la Sony.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×