Compania germană Linshof pregătește și o tabletă cu dotări de top; primim 80 GB memorie internă și 3 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Linshof 567 ori
<b>Compania germană Linshof pregătește și o tabletă cu dotări de top; primim 80 GB memorie internă și 3 GB RAM</b>Pe lângă smartphone-ul Linshof i8 despre care vă informam ieri prin intermediul unui articol, compania germană aflată în spatele acestui terminal, va aduce pe piață anul viitor și o tabletă la fel de interesantă din punct de vedere al...

Pe lângă smartphone-ul Linshof i8 despre care vă informam ieri prin intermediul unui articol, compania germană aflată în spatele acestui terminal, va aduce pe piață anul viitor și o tabletă la fel de interesantă din punct de vedere al specificațiilor incluse și al design-ului pe care îl adoptă.

Numele acestei tablete va fi Linshof Performance, iar printre dotările sale tehnice vom regăsi un display AMOLED QXGA de 10 inch cu rezoluție 2.048 x 1.536 pixeli, un procesor octa-core de 2.1 GHz, 3 GB memorie RAM, 80 GB memorie internă și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu lentile wide și apertură f/1.8.

De asemenea, aceasta va sosi la pachet și cu un senzor frontal de 8 megapixeli, sistemul de operare Android 5.0 Lollipop și o baterie de 9.000 mAh. Totodată, tableta va beneficia de un design ultra-slim, cât și de un preț competitiv de 360$. Cum vi se par aceste dotări raportate la prețul dezvăluit de către compania germană?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×