Compania germană Linshof pregătește și o tabletă cu dotări de top; primim 80 GB memorie internă și 3 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Linshof 522 ori
<b>Compania germană Linshof pregătește și o tabletă cu dotări de top; primim 80 GB memorie internă și 3 GB RAM</b>Pe lângă smartphone-ul Linshof i8 despre care vă informam ieri prin intermediul unui articol, compania germană aflată în spatele acestui terminal, va aduce pe piață anul viitor și o tabletă la fel de interesantă din punct de vedere al...

Pe lângă smartphone-ul Linshof i8 despre care vă informam ieri prin intermediul unui articol, compania germană aflată în spatele acestui terminal, va aduce pe piață anul viitor și o tabletă la fel de interesantă din punct de vedere al specificațiilor incluse și al design-ului pe care îl adoptă.

Numele acestei tablete va fi Linshof Performance, iar printre dotările sale tehnice vom regăsi un display AMOLED QXGA de 10 inch cu rezoluție 2.048 x 1.536 pixeli, un procesor octa-core de 2.1 GHz, 3 GB memorie RAM, 80 GB memorie internă și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu lentile wide și apertură f/1.8.

De asemenea, aceasta va sosi la pachet și cu un senzor frontal de 8 megapixeli, sistemul de operare Android 5.0 Lollipop și o baterie de 9.000 mAh. Totodată, tableta va beneficia de un design ultra-slim, cât și de un preț competitiv de 360$. Cum vi se par aceste dotări raportate la prețul dezvăluit de către compania germană?

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×