TAG Heuer Connected Modular 45 este un smartwatch ce poate fi customizat în fel și chip; rulează Android Wear 2.0 și costă de la 1.650 dolari în sus

Autor:  | Publicat în:  TAG Heuer  Smartwatch 1.903 ori
<b>TAG Heuer Connected Modular 45 este un smartwatch ce poate fi customizat în fel și chip; rulează Android Wear 2.0 și costă de la 1.650 dolari în sus</b>Producătorul elvețian de ceasuri TAG Heuer a anunțat astăzi lansarea unui nou smartwatch numit Connected Modular 45 - produs ce rulează sistemul de operare Android Wear 2.0 și care poate fi customizat în fel și chip, fiind disponibile mai bine de 56

Elvețienii de la TAG Heuer au anunțat astăzi lansarea ceasului inteligent Connected Modular 45 ce rulează sistemul de operare Android Wear 2.0 și înainte să vă gândiți că avem de-a face aici cu un smartwatch modular căruia îi putem adăuga extra dotări pe baza unor module dedicate, aflați că această denumire se referă doar la procesul de customizare.

TAG Heuer Connected Modular 45

Compania producătoare pune la dispoziția clienților un program de tip Motorola Moto Maker prin care pot customiza ceasul după bunul plac, fiind 56 opțiuni disponibile. Se poate schimba cureaua, catarama de închidere, dar și cadranul ceasului - fiind oferită posibilitatea de a opta pentru elemente exclusiviste precum inserții de diamante, aur sau ceramică. Sunt disponibile curele din piele, metal sau silicon.

TAG Heuer Connected Modular 45

De asemenea, se pot crea teme de către utilizatori folosind tool-ul de customizare disponibil pe site-ul companiei, iar cei care vor să apeleze la o schimbare completă, pot alege înlocuirea părții cadran ce include smartwatch-ul propriu-zis cu una clasică de tip mecanică. 

Ca dotări hardware avem aici un display de 1.39 inch cu rezoluție de 400 x 400 pixeli și tehnologie AMOLED, un procesor Intel Atom Z34xx, A-GPS, NFC și o baterie de 410 mAh ce promite până la 25 ore de autonomie într-un regim normal de utilizare. Se oferă și certificare la apa de până la 50 metri adâncime, dar și un panou frontal acoperit de sticlă de safir cu grosime de 2.5 mm și rezistent la zgârieturi. 

Prețul de pornire este de 1.650 dolari și poate crește serios în funcție de customizarea extra pe care o veți face.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×