Cyanogen Inc ar urma să se rebranduiască în Andrasta; Noua firmă face angajări

1.519 ori
<b>Cyanogen Inc ar urma să se rebranduiască în Andrasta; Noua firmă face angajări</b>Deși se părea că Cyanogen Inc. va dispărea complet din peisaj, iată că nu este totuși cazul. Aflăm astăzi faptul că firma de față ar urma să se rebranduiască în Andrastra - companie care deja face angajări.

În ultimele câteva luni v-am adus numai veşti negative despre Cyanogen Inc, companie care s-a dizolvat, închizând mai toate birourile, în afara unui nucleu care a luat-o de la zero. A lăsat în urma CyanogenMod şi a pornit un proiect numit LineageOS. Azi aflăm că firma ar putea abandona complet numele Cyanogen în favoarea denumirii "Andrasta".

Andrasta

Aceasta mi se pare la fel de nepotrivită că "Altaba" pentru Yahoo, dar dacă numele Alibaba a avut succes în China orice e posibil. Andrasta între timp are site oficial, face angajări via Linkedin şi are şi un logo care a început să fie propagat în social media. Compania a lăsat în urma dezvoltarea de ROM pe bază de Android şi parteneriatele cu producători de terminale, preferând acum să dezvoltare software pentru orice versiune de Android.

Se discută şi despre licenţierea softurilor pentru producătorii de telefoane. Era de aşteptat ca Cyanogen să renunţe la nume, după ce imaginea sa a devenit negativă, mai ales după scandalul cu Micromax şi OnePlus. Problema cu Andrasta? E un brand asociat unui artist de cosplay şi machiaj, pe care îl vedeţi mai sus.

Reţineţi că numele Andrasta a apărut şi într-un tweet şters ulterior de către CEO-ul Cyanogen Kirt McMaster. Să vedem dacă nouă iniţiativa va avea succes...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×