Viitorul Apple Watch ar putea aduce o cameră selfie și tehnologia Face ID; Vedem un brevet

714 ori
<b>Viitorul Apple Watch ar putea aduce o cameră selfie și tehnologia Face ID; Vedem un brevet</b>În toamna anului trecut cei de la Apple au adus pe piață și iPhone X, primul smartphone din portofoliu ce adoptă tehnologia Face ID de autentificare facială. Acest sistem ar urma să fie utilizat și pe alte produse se pare după cum descoperim chiar

După ce în toamna anului trecut cei de la Apple au inaugurat tehnologia Face ID pe terminalul iPhone X, se pare că acum se are în vedere implementarea acesteia și pe alte dispozitive. Apple Watch ar urma să fie gadget-ul ce va beneficia de un asemenea sistem, asta în situația în care brevetul pe care îl descoperim astăzi va ajunge la un moment dat sau altul realitate. Aflăm mai multe, dar vedem și câteva schițe mai jos!

Brevet Apple

Cei de la Patently Apple ne informează că americanii din Cupertino iau în calcul posibilitatea de a aduce o cameră selfie pe viitorul Apple Watch, fiind menționate aici și referiri la sistemul de autentificare Face ID. Din păcate nu există mai multe detalii despre această caracteristică, dar brevetul ne mai aduce informații și despre viitoare accesorii precum curele echipate cu senzori speciali.

Brevet Apple

Acestea vor integra diverși senzori cu scopul de asistare a utilizatorului în analizarea performanțelor sportive ce au de-a face cu sporturi precum baseball, fotbal, sau golf. Va exista și un monitor de hidratare, dar și senzor EMG aparent. Din schițele asociate acestui brevet observăm că viitorul Apple Watch va fi ceva mai slim și se va umbla și la reducerea marginilor din jurul ecranului.

Nu se știe cât de curând vor debuta aceste tehnologii, asta pentru că mare parte din brevete nu ajung realitate din păcate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×