Iată cum arată prototipurile de telefoane Nokia din ultimul an, prezentate de un oficial HMD Global

1.145 ori
<b>Iată cum arată prototipurile de telefoane Nokia din ultimul an, prezentate de un oficial HMD Global</b>Vedem astăzi și cum arată prototipurile de telefoane Nokia din ultimul an, dispozitive ce ne sunt prezentate chiar de către un oficial finlandez din cadrul HMD Global. Ne sunt prezentate aici variantele prototip pentru telefoane precum Nokia

În ultimii ani de fiecare dată când am auzit de sintagma "prototip" şi "Nokia" în aceeaşi propoziţie erau proiecte Lumia care nu au mai fost realizate niciodată din cauza Microsoft (ceasuri, tablete, telefoane). Acum vedem prototipuri din epoca HMD Global, ale unor produse existente deja şi lansate in ultimul an.

Prototip Nokia

Chief Product Officer-ul Juho Sarvikas a prezentat aceste prototipuri pe Twitter. Cu această ocazie am văzut că acele device-uri pe care le numim "fashion phones" şi ale căror curburi le admiram pornesc de la un bloc angular de metal.

Prototip Nokia

Ceea ce vedem aici sunt prototipuri de Nokia 1, Nokia 6, Nokia 8 Sirocco şi Nokia 8110 4G. Nokia 1 şi Nokia 8110 4G sunt prezentate ca terminale scoase la imprimantă 3D, apoi varianta finală. Pe de altă parte Nokia 8 Sirocco ne poartă prin tot procesul său de prelucrare, de la o bucată de material, la o machetă de lemn/plastic și la produsul finisat.

Prototip Nokia

Sarvikas a prezentat şi un bloc din aluminiu Seria 6000, folosit pentru a-l realiza pe Nokia 6 şi am văzut şi primul prototip de terminal. Mi-aş fi dorit să văd şi prototipuri de Nokia 6.1 şi Nokia 7 Plus, pe care personal le consider cele mai arătoase telefoane Nokia ale momentului.

Prototip Nokia

Se vede treaba că măiestria finlandeză nu a pălit, chiar şi după decenii de existenţa a companiei şi o perioadă tulbure sub aripa Microsoft. Pe lângă designuri iconice avem şi promisiunea de a aduce Android P pe TOATE telefoanele Nokia cu Android, ceea ce nu e puţin lucru.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×