Allview Allbook Y este un nou hibrid laptop-tabletă de la Allview; Iată un teaser

Autor:  | Publicat în:  Allview 839 ori
<b>Allview Allbook Y este un nou hibrid laptop-tabletă de la Allview; Iată un teaser</b>Aflăm astăzi pe seama unui teaser faptul că Allview pregătește lansarea unui nou dispozitiv interesant. Astfel, după televizoare vom vedea lansat un hibrid laptop-tabletă numit Allbook Y care va rula din fabrică sistemul de operare Windows 10

După ce a intrat pe piaţa televizoarelor, Allview se pregăteşte să intre şi pe piaţa tabletelor hibrid sau mai bine zis a convertibilelor, judecând după un teaser proaspăt postat online. În acest teaser luăm contact cu Allview Allbook Y, asupra căruia facem predicţii în rândurile de mai jos.

Allview Allbook Y

Promovat cu motto-ul "laptop, notebook sau tabletă", noul venit pare să fie versatil, acesta este selling point-ul său. Are un ecran rotativ la 360 de grade, care îi permite să fie folosit în moduri ca tent, stand, tabletă şi laptop. O privire rapidă indică faptul că are picioruşe din cauciuc pentru a sta fix pe o suprafaţă plată, dar şi jack audio, card reader şi porturi full USB.

Allview Allbook Y

Parcă întrezăresc şi un HDMI lateral. Vine cu Windows la bord şi un procesor Intel, cel puţin judecând după zona de lângă touchpad, unde am dat zoom. Apropo touchpadul e generos şi tastatura vine fără zona numpad. Aş estima o diagonală oriunde între 13 inch şi 15.6 inch, mai probabilă fiind varianta a doua. Rezoluţia cred că e determinată şi în funcţie de ce CPU primim. Dacă suntem în zona Celeron avem HD, dacă urcăm de la Core i3/i5 în sus avem Full HD.

Aşteptăm debutul produsului până la final de lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×