Allview Allbook Y este un nou hibrid laptop-tabletă de la Allview; Iată un teaser

977 ori
<b>Allview Allbook Y este un nou hibrid laptop-tabletă de la Allview; Iată un teaser</b>Aflăm astăzi pe seama unui teaser faptul că Allview pregătește lansarea unui nou dispozitiv interesant. Astfel, după televizoare vom vedea lansat un hibrid laptop-tabletă numit Allbook Y care va rula din fabrică sistemul de operare Windows 10

După ce a intrat pe piaţa televizoarelor, Allview se pregăteşte să intre şi pe piaţa tabletelor hibrid sau mai bine zis a convertibilelor, judecând după un teaser proaspăt postat online. În acest teaser luăm contact cu Allview Allbook Y, asupra căruia facem predicţii în rândurile de mai jos.

Allview Allbook Y

Promovat cu motto-ul "laptop, notebook sau tabletă", noul venit pare să fie versatil, acesta este selling point-ul său. Are un ecran rotativ la 360 de grade, care îi permite să fie folosit în moduri ca tent, stand, tabletă şi laptop. O privire rapidă indică faptul că are picioruşe din cauciuc pentru a sta fix pe o suprafaţă plată, dar şi jack audio, card reader şi porturi full USB.

Allview Allbook Y

Parcă întrezăresc şi un HDMI lateral. Vine cu Windows la bord şi un procesor Intel, cel puţin judecând după zona de lângă touchpad, unde am dat zoom. Apropo touchpadul e generos şi tastatura vine fără zona numpad. Aş estima o diagonală oriunde între 13 inch şi 15.6 inch, mai probabilă fiind varianta a doua. Rezoluţia cred că e determinată şi în funcţie de ce CPU primim. Dacă suntem în zona Celeron avem HD, dacă urcăm de la Core i3/i5 în sus avem Full HD.

Aşteptăm debutul produsului până la final de lună.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×