Apple are un nou brevet ce face aluzie la recunoaşterea scrisului de mână pe iPad, cu stylus inclus

565 ori
<b>Apple are un nou brevet ce face aluzie la recunoaşterea scrisului de mână pe iPad, cu stylus inclus</b>Un nou brevet primit de către Apple în ultimele zile ne aduce detalii despre viitorul seriei iPad, tablete ce ar putea primi eventual suport pentru scrisul de mână. În această aplicație vedem și câteva schițe ale conceptului imaginat de către

A trecut ceva vreme de când nu am mai văzut un brevet legat de iPad, majoritatea brevetelor Apple acordate recent având de-a face mai mult cu viitoare telefoane ale firmei din Cupertino. Acum apare un brevet legat de tableta Apple şi de recunoaşterea scrisului de mână.

Brevet iPad

Creatorul iPad-ului nu e deloc străin de scrisul de mână, implementând o tehnologie de genul chiar în anii '90 pe terminalul Newton, care nu a fost deloc bine primit. Steve Jobs a anulat imediat proiectul în 1997 când a revenit la Apple. E ştiut faptul că nu i-a plăcut niciodată ideea de stylus. Între timp şi iPad-ul a primit un stylus, unul destul de apreciat de designeri, animatori, desenatori.

Brevet iPad

Cât despre noul brevet, acesta menţionează recunoaşterea scrisului de mână în timp real, cu direcţia apăsării şi cu succesiune a apăsărilor pe ecranul touch. Documentele includ şi recunoaşterea caracterelor, inclusiv a celor chinezeşti. Există şi câteva schiţe în brevet, pe care le vedeţi în acest articol. Veţi putea face input de gen fie cu stylusul, fie cu degetul, se pare.

Totul e doar în faza de brevet, deci nu trebuie să visăm la includerea scrierii de mână în iOS 12, poate nici 13. Mă gândesc că va fi nevoie şi de modificări la nivel hardware, de stylus şi de panou al ecranului. Poate la iPad Pro-ul din 2019 sau 2020.

Ar fi o funcție apreciată de studenți, de corporații și de mediul business. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×