Apple îşi descoperă latura sensibilă în noua sa reclamă de Crăciun: Holiday - Sway (Video)

775 ori
<b>Apple îşi descoperă latura sensibilă în noua sa reclamă de Crăciun: Holiday - Sway (Video)</b>Este vremea reclamelor emoționale de Crăciun și compania care dă startul trendului în acest an este chiar Apple. În cursul zilei de ieri gigantul din Cupertino a publicat un asemenea clip video intitulat Holiday - Sway, material în care

Unele dintre cele mai premiate reclame şi adevărate capodopere ale advertisingului apar în perioada Crăciunului şi sezonul a fost deja deschis, fie de firme de bere, de producători auto sau de operatori de telefonie. Acum şi Apple vine cu o reclamă pentru perioada sărbătorilor de iarnă, una care mizează pe emoţie, pe dragoste.

Mulţi s-ar fi aşteptat la un răspuns la brutal de răutăcioasa dar sincera reclamă Samsung, care lua în râs Apple şi considera produsele sale doar o perioadă trecătoare în viaţa cuiva, în drum spre maturizare. Ei bine firma din Cupertino, care îşi ţine advertising-ul in house a creat un spot lung şi sensibil, pe muzică de Sam Smith. Artistul a fost premiat cu Oscar pentru melodia de pe coloana sonoră a unuia dintre ultimele filme James Bond.

Pe melodia sa sensibilă "Palace" vedem o tânără care cu iPhone X-ul în mână şi ulterior în buzunar, dar şi cu căştile AirPods în urechi descoperă dragostea. Şi asta fix de sărbători, dansând printre oameni şi printre fulgii de zăpadă si dând peste alesul său.. Coregrafia e demnă de "Lacul Lebedelor", dar într-o viziune modernă. Pe lângă emoţia pe care o emană acest veritabil scurt metraj deducem şi că nu e prea uşor să îţi cadă AirPods din urechi, chiar şi când faci coregrafii complexe.

Pe de altă parte cine îşi scoate casca din ureche pentru a o introduce în urechea altei persoane de pe stradă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×