Apple primeşte un brevet pentru un mecanism optic True Zoom pentru iDevice-uri

587 ori
<b>Apple primeşte un brevet pentru un mecanism optic True Zoom pentru iDevice-uri</b>Apple a primit recent un brevet pentru un mecanism optic True Zoom folosit pe viitoarele lentile ale camerelor de iPhone. Ideea de baza aici este crearea unui sistem cu lentile mobile şi un splitter pentru lumina integrat. &nbsp; Brevetul acoperă...

Apple a primit recent un brevet pentru un mecanism optic True Zoom folosit pe viitoarele lentile ale camerelor de iPhone. Ideea de baza aici este crearea unui sistem cu lentile mobile şi un splitter pentru lumina integrat.

Brevetul acoperă invenţia legată de o cameră digitală care implică un cub de tip "light splitter", ce desparte o rază de lumină în 3 componente de culoare. Apoi 3 senzori de imagine captează informaţia şi o reprezintă sub formă de culori. În mod interesant, aceste sisteme acoperite de documente ar putea juca un rol într-o nouă modalitate de stabilizare optică.

Apple primeşte un brevet pentru un mecanism optic True Zoom pentru iDevice-uri

La ora actuală iDevice-urile, sau mai bine zis iPhone 6 Plus se bazează pe procesorul A8, pe coprocesorul M8 şi pe giroscop pentru a compensa mişcarea şi a realiza stabilizarea optică. Noua modalitate ar implică o oglindă ce se poate îndoi, poate fi întoarsă sau răsucită pe partea opusă de un actuator automat, generând astfel stabilizarea.

E menţionată aici şi o lentilă True Zoom, cu elemente mobile şi care poate păstra focalizarea atunci când gradul de mărire a imaginii sau lungimea focală sunt schimbate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×