HTC One M9+ se afișează în noi fotografii live ce oferă o privire mai detaliată asupra butonului home

1.317 ori
<b>HTC One M9+ se afișează în noi fotografii live ce oferă o privire mai detaliată asupra butonului home</b>Cu toate că ieri aflam unele informații potrivit cărora phablet-ul HTC One M9+ ar fi fost anulat, iată că acum noi imagini live cu telefonul &icirc;n cauză se afișează pe web. Imaginile de mai jos sosesc prin intermediul publicației chineze...

Cu toate că ieri aflam unele informații potrivit cărora phablet-ul HTC One M9+ ar fi fost anulat, iată că acum noi imagini live cu telefonul în cauză se afișează pe web. Imaginile de mai jos sosesc prin intermediul publicației chineze iapps.im ce ne oferă și câteva specificații posibile ale acestuia.

Spre deosebire de randările precedente, imaginile de astăzi ne dezvăluie un buton home mai proeminent, acesta urmând a integra și un senzor de amprente. De asemenea, în partea din spate se observă prezența unei camere foto circulare însoțită de un senzor DUO similar cu cel de pe One M8.

Din punct de vedere al specificațiilor, acest model va sosi cu display QHD de 5.2 inch, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și procesor MediaTek MT6795 pentru piața chineză, respectiv Snapdragon 810 pentru piața americană.

O implementare a unui senzor de amprente în stil One Max ar fi fost cu siguranță mai atractivă, acest buton home fiind prost poziționat între difuzorul de jos. Deși ne așteptam la un phablet mai interesant din partea taiwanezilor, se pare că avem în fața noastră un nou eșec marca HTC.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×