Make Apple Great Again! Apple va construi un nou super campus în SUA, face angajări de zeci de mii de oameni

763 ori
<b>Make Apple Great Again! Apple va construi un nou super campus în SUA, face angajări de zeci de mii de oameni</b>Deși abia a inaugurat un mega campus, cei de la Apple se pregătesc de ridicarea unui alt sediu impresionant în State. Aflăm că această mega construcție va găzdui peste 20000 angajați, compania din Cupertino contribuind astfel la crearea

La un moment dat Donald Trump punea presiune pe Apple să îşi producă telefoanele în SUA, pentru a crea joburi local şi a da un boost economiei. Nici vorbă de aşa ceva în realitate, pentru că preţul unui iPhone ar fi săltat enorm. Iată totuşi că Apple creează locuri de muncă, dar asta prin intermediul unei noi construcţii megalitice.

Firma din Cupertino pregăteşte un nou super campus, care va fi amplasat în SUA şi ar avea nevoie de 20.000 de angajaţi noi de integrat în organigramă. Deocamdată nu se ştie unde va fi ridicată clădirea şi care va fi mărimea sa. Acel sediu va fi destinat angajaţilor care se ocupă de suportul tehnic, se pare. Anunţul cu privire la amplasarea clădirii va veni în următoarele luni, iar pe viitor această separare a segmentelor companiei în diferite sedii s-ar putea repeta.

În acest moment Apple foloseşte o clădire din Austin, Texas pentru suport tehnic, având acolo 6000 de angajaţi. Creatorul lui iPhone şi iPad a precizat că un total de 20.000 de joburi viitoare vor fi puse la bătaie în noile campusuri. În mod clar nu sunt poziţii de retail, deci e probabil vorba de customer service, inginerie, marketing şi altele de gen.

La ora actuală Apple are 84.000 de angajaţi în State, grosul fiind la sediile din California. Viitorul campus ar trebui să fie uriaş pentru a găzdui alţi zeci de mii de angajaţi. Între timp a fost inaugurat un sediu în Reno, Nevada, un data center de această dată. Putem doar să ne imaginăm cât de futurist va arăta Apple Campus 3... mai ales că Apple Campus 2 e un OZN şi o operă de artă la nivel arhitectural.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×