Ce pot avea o imagine de fundal și camera terminalului inteligent în comun? Nici nu bănuiți!

835 ori
<b>Ce pot avea o imagine de fundal și camera terminalului inteligent în comun? Nici nu bănuiți!</b>Haideți în primul rând să admitem: când este vorba de personalizare, opțiunile pe care le oferă sistemul de operare Android sunt infinite. Și aceasta în condițiile în care propria imaginație nu mai este de foarte mult timp un impediment în a...

Haideți în primul rând să admitem: când este vorba de personalizare, opțiunile pe care le oferă sistemul de operare Android sunt infinite. Și aceasta în condițiile în care propria imaginație nu mai este de foarte mult timp un impediment în a crea aspecte care ne reprezintă, ci ne putem baza pe surse ale inspirației altora.

O astfel de sursă, ca cea despre care vom discuta în acest articol și o adevărată “mină de diamante” pentru căutătorii de aspecte legate de customizare, cu adevărat ieșite din comun, ar putea părea poate destul de greu de realizat pentru unii, imposibil pentru alții. Creația despre care discutăm - un simplu live wallpaper - este o implementare foarte reușită, ce va reuși și a reușit să uimească, astfel încât să fie preluată de un număr consistent de dezvoltatori, pe diferite platforme.

Transparent Wallpaper Camera - este ideea de bază, sursa acestui material. Trebuie să recunosc faptul că nu am idee a cui a fost ideea originală. De asemenea, dat fiind numărul mare de terminale, respectiv obiective foto și calitățile lor, faptul că există mai mult de o aplicație care să aibă același scop, orientat spre distracție, poate nu este un aspect negativ. Personal am testat versuinea celor de la gps-find.me (Transparent Wallpaper Camera), într-un moment în care nu credeam că există alte variante și a fuționat impecabil, atât pe al meu smartphone Nexus 4 cât și pe un Motorola G.

Ce pot avea o imagine de fundal și camera terminalului inteligent În comun? Nici nu bănuiți!

Scopul evident al acestei aplicații, este de a transforma imaginea în format video primită de la obiectivul modulului foto principal al dispozitivului, într-un live wallpaper. Categoric, acest aspect poate fi pe atât folositor, pentru a, spre exemplu citi o știre de intres, în cadrul unui widget, sau chiar a urmări un video youtube într-o fereastră, folosind o aplicație ca cea pe care v-am prezentat-o nu de mult etc. ocolind obstacolele din drum ce ne întâmpină zi de zi. Pe atât de rapid se poate dovedi un foarte eficient consumatot de baterie (un mic avertisment). Urmărind link-ul de mai sus veți putea descărca versiunea testată de mine. în cazul nefericit în care aceasta nu funcționează pe terminalul dvs. - variante similare vă “așteaptă” pe Store.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×