CES 2018: Google lansează platforma "Smart Displays" prin care aduce boxe inteligente cu ecran tactil și apelare video

1.103 ori
<b>CES 2018: Google lansează platforma "Smart Displays" prin care aduce boxe inteligente cu ecran tactil și apelare video</b>Ediția CES din acest an ne aduce și lansarea primelor boxe cu Google Assistant ce oferă display-uri touchscreen la bord cu scopul de a lărgi funcționalitatea avută de dispozitive. Alături de partenerii LG, Lenovo, Sony și JBL vor fi prezentate

Și Google a avut de făcut o serie de anunțuri în cadrul CES 2018, unul dintre acestea având de-a face cu o evoluție a boxelor ce aduc asistentul vocal Google Assistant la bord. Această evoluție constă în implementarea de panouri tactile pe viitoare boxe pe care Google le va aduce la vânzare prin intermediul partenerilor LG, Lenovo, Sony, dar și JBL începând din această vară se pare.

Platforma cea nouă se numește "Smart Displays" și pe lângă interacțiunea cu ecranul tactil vom putea rosti comenzi vocale pentru a viziona clipuri pe YouTube, realiza apeluri video folosind serviciul Google Duo sau găsi pozele dorite prin intermediul Google Photos. Se oferă și recomandări din diverse categorii, iar după cum puteți vedea în clipul video de mai sus îi vom putea cere lui Google Assistant să ne dezvăluie și programările din calendar.

Lenovo Smart Display

Lenovo Smart Display

Dintre partenerii mai sus menționați, Lenovo a prezentat o asemenea boxă numită Lenovo Smart Display ce sosește la un preț de 199 dolari pentru varianta de 8 inch cu rezoluție HD, respectiv la 249 dolari pentru modelul cu diagonală de 10 inch și rezoluție Full HD. Se oferă conectivitate Bluetooth, Wi-Fi și la interior un procesor Qualcomm SDA 624 cu soluție grafică integrată.

JBL Link View

JBL Link View

Și JBL a prezentat primele imagini ale boxei smart bazată pe noua platformă Google, aceasta fiind numită JBL Link View și echipată cu ecran tactil de 8 inch. Vine cu Google Assistant la bord, cu difuzoare stereo frontale de 10W și cu o cameră foto de 5 megapixeli numai bună pentru apeluri video. Mai are și Bluetooth, Wi-Fi și certificare IPX4 pentru stropire.

LG Smart Display

LG Smart Display

Vedeți mai sus și o imagine pentru boxa Smart Display pregătită de către LG, aceasta având un display ceva mai mic la prima vedere și două boxe stereo frontale pentru o experiență audio superioară. Din vară așteptăm debutul lor comercial și poate cumva își fac apariția și la noi pe plan local.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×