China răspunde cu aceeași monedă! Pune la cale o listă neagră de companii americane care ar putea primi interdicții

3.277 ori
<b>China răspunde cu aceeași monedă! Pune la cale o listă neagră de companii americane care ar putea primi interdicții</b>Până și calmul chinezilor are o limită și iată că după câteva săptămâni în care lucrurile au stagnat, China este pe cale să răspundă cu aceeași monedă lui Trump prin alcătuirea unei liste de companii americane care ar putea primi

Până și calmul chinezilor are o limită și iată că după câteva săptămâni în care lucrurile au stagnat, China este pe cale să răspundă cu aceeași monedă lui Trump prin alcătuirea unei liste de companii americane care ar putea primi interdicții. Fix asta a făcut SUA în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, dezvăluind o listă neagră de firme chineze cu care societățile americane nu mai pot colabora, printre acestea numărându-se și Huawei.

Ca urmare a interdicției date s-a ajuns în situația în care până și Google a rupt legăturile cu Huawei, companie din urmă care nu va mai putea utiliza Android-ul Google în forma în care îl știm cu serviciile G la bord. Acum China ia decizia de a alcătui la rândul său o asemenea listă neagră pe care va include companii americane "nedemne de încredere" care ar putea afecta mii de firme străine în războiul comercial SUA-China.

Aflăm că guvernul chinez va folosi un mecanism special pentru a lista companiile străine, organizațiile și persoane fizice care nu se supun regulilor pieței din China, încalcă contracte sau blochează/întrerup furnizarea din motive necomerciale sau afectează interesele legitime ale companiilor chineze. 

Măsurile necesare vor fi luate împotriva celor de pe această listă și s-ar putea ajunge și la ținte gigant din SUA precum Alphabet Inc. (Goolgle), Qualcomm sau Intel, dar și la furnizori non-americani care au tăiat accesul Huawei la componente/tehnologii. Răspunsul lui Trump ar putea fi acela de a adăuga și mai multe nume de companii pe lista neagră proprie și va fi interesant de văzut ce urmează apoi pentru că SUA nu pare a ceda prea curând, iar China abia începe atacul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×