Fotografii ale cutiei în care sosește Xiaomi Mi 9T confirmă faptul că avem de-a face cu un rebranding pentru Redmi K20

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 4.839 ori
<b>Fotografii ale cutiei în care sosește Xiaomi Mi 9T confirmă faptul că avem de-a face cu un rebranding pentru Redmi K20</b>Deși teaser-ul recent dezvăluit de către Xiaomi părea a ne indica faptul că noul smartphone numit Xiaomi Mi 9T va adopta un design similar al panoului spate cu celelalte modele din serie (Mi 9, Mi 9 SE), iată că în realitate

Deși teaser-ul recent dezvăluit de către Xiaomi părea a ne indica faptul că noul smartphone numit Xiaomi Mi 9T va adopta un design similar al panoului spate cu celelalte modele din serie (Mi 9, Mi 9 SE), iată că în realitate nu se pune problema de așa ceva. Vedem astăzi fotografii ale cutiei în care va sosi device-ul, imagini care ne lămuresc până la urmă că într-adevăr avem de-a face doar cu un rebranding pentru Redmi K20.

Xiaomi Mi 9T

Asta înseamnă că primim aceleași dotări la pachet, de la ecranul AMOLED de 6.39 inch cu rezoluței FHD+, la procesorul Snadpragon 730 și până la bateria generoasă de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 18W. Are și o cameră foto triplă în spate cu senzor principal de 48 megapixeli și primim scanner de amprente integrat în ecran.

Putem specula pe seama faptului că va exista și o variantă Mi 9T Pro ca rebranding pentru flagship-ul Redmi K20 Pro, acesta oferind procesor Snadpragon 855 și încărcare rapidă la 27W. Rămâne de văzut ce prețuri vor fi practicate pentru aceste noi device-uri și ar fi cazul să ne lămurim care dintre cele două variante va sosi eventual pe piață drept Pocophone F2, un al 2-lea rebranding dacă ar fi să numără. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×