Difuzorul Apple cu Siri la pachet este descris de un brevet proaspăt acordat americanilor

788 ori
<b>Difuzorul Apple cu Siri la pachet este descris de un brevet proaspăt acordat americanilor</b>Ieri am descoperit că două dintre tehnologiile vehiculate a sosi pe iPhone 8 au fost brevetate de către compania din Cupertino, iar astăzi aflăm că și acel difuzor smart cu Siri la bord a primit aplicația de brevet asociată. Ne este prezentată aici o boxă

Doar ieri ce am aflat că două dintre tehnologiile vehiculate pentru iPhone 8 au fost brevetate de către Apple și astăzi descoperim că difuzorul cu Siri la bord primește același tratament. Ne este prezentată o schiță a acestui viitor dispozitiv smart ce va rivaliza cu Amazon Echo, Google Home, respectiv Harman Kardon Invoke și remarcăm ceva asemănări cu Mac Pro din punct de vedere al design-ului adoptat. 

Difuzor Siri

Observăm că look-ul acestui difuzor inteligent este unul destul de comun ținând cont de produsele similare mai sus înșirate. Avem un corp cilindric de dimensiuni reduse care la prima vedere pare a fi ceva mai gros decât un Amazon Echo. Brevetul proaspăt publicat face aluzii la Mac Pro, dar și la terminale ceva ma mici, de unde și ideea acestei boxe smart cu Siri la bord despre care am tot auzit vești.

Difuzor Siri

Acest Siri Speaker va debuta cel mai probabil în cadrul WWDC 2017 și mai aflăm că invenția acoperă modalități de integrarea a unor ecrane touch, microfoane, senzori accelerometru, giroscop și sistem de iluminare pe o structură de suport. Nu ar fi exclusă nici posibilitatea ca brevetul să se aplice și în cazul uni viitor Mac Pro, dar ținând cont de speculațiile actuale tindem să mergem mai mult pe o boxă inteligentă.

Pe lângă integrarea lui Siri la bord, noul difuzor ar urma să ofere și suport AirPlay, un procesor Apple W1, butoane fizice de control și poate un panou tactil.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×