Pe măsură ce războiul comercial China-SUA se precipită, consumatorii chinezi cumpără din ce în ce mai multe produse ale brandurilor locale

999 ori
<b>Pe măsură ce războiul comercial China-SUA se precipită, consumatorii chinezi cumpără din ce în ce mai multe produse ale brandurilor locale</b>Efectele războiului comercial dintre China și SUA sunt percepute și de către publicul larg, public care după cum aflăm astăzi a început să acorde o mai mare importanță bunurilor produse de către companiile chineze

Efectele războiului comercial dintre China și SUA sunt percepute și de către publicul larg, public care după cum aflăm astăzi a început să acorde o mai mare importanță bunurilor produse de către companiile chineze. Descoperim că acești cumpărători și-au mutat atenția către bunurile domestice acum în mijlocul celui mai mare eveniment de shopping online din țară, festival numit 618 ce este organizat anual în iunie.

Suntem informați că firme producătoare de electrocasnice precum Supor, Midea sau Joyoung au remarcat vânzări de 4x ori mai mari în acest an comparativ cu aceeași perioadă din 2018. De asemenea, aflăm că vânzările de smartphone-uri produse în Chinaau crescut cu 71% pe parcursul acestui festival de shopping online și că Honor a vândut telefoane în valoare de peste 14.5 milioane dolari în această perioadă. 

Această cerere în creștere pentru produsele domestice vor ajuta guvernul din Beijing acum în situația în care exporturile scad și în momentul în care se înregistrează cel mai mare colaps economic din țară din ultimii 30 ani. China are nevoie de suportul națiunii pentru a trece peste acest impas și observăm că acești consumatori răspund în mod pozitiv achiziționând bunuri locale în detrimentul celor din import. 

Descoperim că președintele chinez Xi Jinping va aduce în discuție problemele fundamentale China - SUA în cadrul întâlnirii cu Trump ce va avea loc în Osaka săptămâna viitoare cu ocazia summit-ului G20. Acest război comercial dintre cele două țări a pornit anul trecut atunci când SUA a impus tarife mai mari la importurile sosite din China. 

S-a ajuns la interdicții date companiilor chineze în SUA, Huawei fiind cea mai afectată în această ecuație. Până acum China nu a răspuns cu aceeași monedă, dar o asemenea acțiune s-ar putea întâmpla dintr-un moment în altul. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×