Dronă selfie Selfly pare produsă de Iron Man, decolează dintr-o husă de telefon (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie  Accesorii 1.091 ori
<b>Dronă selfie Selfly pare produsă de Iron Man, decolează dintr-o husă de telefon (Video)</b>Sunt destul de sigur că nu aţi auzit de Selfly, o dronă care a făcut senzaţie la CES 2018 şi asupra căreia ne-am oprit azi. Imaginaţi-vă că aceasta drona se desprinde din spatele telefonului vostru mobil şi îşi ia zborul, ca un soi de parazit bio-mecanoid

Sunt destul de sigur că nu aţi auzit de Selfly, o dronă care a făcut senzaţie la CES 2018 şi asupra căreia ne-am oprit azi. Imaginaţi-vă că aceasta dronă se desprinde din spatele telefonului vostru mobil şi îşi ia zborul, ca un soi de parazit bio-mecanoid.

După cum arată şi numele, este un device axat pe selfie-uri, o dronă integrată într-o husă de telefon realizată de către compania AEE. Se poate plia şi fixa pe accesoriu şi vine cu o cameră capabilă de captură, livestream şi filmare Full HD la 60 FPS. Integrează senzori Sony, iar husa în sine măsoară 9 mm în talie. Aminteşte de un accesoriu Otterbox şi este compatibil cu cele mai noi telefoane cu Android şi iOS.

Va sosi în primăvara la suma de 130 de dolari şi are un hub de încărcare separat la suma de 30 de dolari. Selfly trebuie încărcat separat de husă şi are autonomie de 4 minute, odată ce ajunge pe full. Are o funcţie de plutire în aer deasupra utilizatorului la o înălţime ideală pentru a face fotografii panoramice. Controlul e inedit: apăsaţi pe o zonă a ecranului şi drona zboară acolo, faceţi pinch to zoom şi va zbura mai departe.

Selfly

Drona are o rază de acoperire de 13 metri, mai mult decât orice selfie stick din lume şi vine cu o tehnologie de stabilizare revoluţionară. AEE promovează produsul drept complet autonom, iar voi controlaţi numai camera. Cam piperat preţul, dar ideea de a avea gadgetul la purtător sună bine. Totul e pe bază de Indiegogo încă, din ce am înţeles.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×