Nokia 9 va avea un design mai compact decât credeam; O indică noi huse ajunse pe web şi un video hands-on (Video)

1.312 ori
<b>Nokia 9 va avea un design mai compact decât credeam; O indică noi huse ajunse pe web şi un video hands-on (Video)</b>Cu toate că zvonurile vorbesc despre un ecran de 5.5 inch cu aspect clasic 16:9 pentru smartphone-ul Nokia 9, o scăpare de astăzi pare a ne duce în cealaltă extremă, în cea în care telefonul vine echipat cu un ecran modern 18:9

Nokia 9 a înregistrat scăpări înca dinainte să apară Nokia 8, deci acest flagship este o figură familiară şi a cărui lansare de abia în 2018 nu prea o înţelegem. Între timp scăpările sale continuă şi vedem cu această ocazie imagini cu partea din spate a carcasei sale, dar şi cu o husă specială.

Un clip video urcat pe web de către cei de la Nokiapoweruser ne prezintă aceste accesorii pentru spatele device-ului. Nokia 9 ar putea debuta în cadrul evenimentului programat de Nokia pe 19 ianuarie, atunci când e aşteptat şi Nokia 6 (2018) de altfel, dar şi Nokia 3310 4G. Nokia 9 va fi un flagship, cu o camera duală Zeiss, iar judecând după scăpări va avea scanner-ul de amprente în spate, sub cameră.

Lasă deci loc unei faţade 18:9, cu ecran cu muchii înguste și jos avem decupajul pentru portul USB Type-C. În mod inedit în acest clip de "hands on" avem şi un test al câtorva telefoane Nokia în acea husă, dar nici unul nu încape în mod perfect. Cel mai apropiat ar fi Nokia 3 culmea, deci Nokia 9 va fi cu adevărat compact pentru cât de mare e aşteptat să fie ecranul său.

Certificarea FCC recentă a dezvăluit specificaţii precum un ecran OLED de 5.5 inch, procesor Snapdragon 835, 128 GB stocare şi o baterie de 3250 mAh. Camera duală va combina senzori de 12 şi 13 MP, iar în față avem o cameră de 5 MP. Preţul ar trebui să fie măricel, dar în acelaşi timp subminând heavy hitterii Samsung, HTC sau Sony cu vreo 100 de euro.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×