Cutia lui Samsung Galaxy S9 îşi dezvăluie spatele într-o fotografie, cu tot cu specificaţii ale flagship-ului

2.965 ori
<b>Cutia lui Samsung Galaxy S9 îşi dezvăluie spatele într-o fotografie, cu tot cu specificaţii ale flagship-ului</b>Scăparea zilei, poate şi a săptămânii are de-a face cu Samsung Galaxy S9, cel mai "hot" telefon al momentului, mai ales că a primit deja dată de lansare. Mai bine zis de anunţare, la MWC 2018. Azi vedem şi cum arată cutia să, aruncând o privire asupra une

Scăparea zilei, poate şi a săptămânii are de-a face cu Samsung Galaxy S9, cel mai "HOT" telefon al momentului, mai ales că a primit deja dată de lansare. Mai bine zis de anunţare, la MWC 2018. Azi vedem şi cum arată cutia să, aruncând o privire asupra unei fotografii a spatelui cutiei.

Vă avertizez că ar putea fi un fals, de aceea privim cu precauţie povestea. Ce ştim sigur e că preşedintele Samsung Mobile a confirmat debutul lui Galaxy S9 la MWC 2018, care începe pe 26 februarie. Revenind la fotografia vedetă, ea afişează dotări cunoscute şi aşteptate, precum 64 GB stocare, 4 GB RAM, scannerul de iris şi rezistenţă la apă în regim IP68.

Cutia lui Samsung Galaxy S9 îşi dezvăluie spatele într-o fotografie, cu tot cu specificaţii ale flagship-ului

E menţionată şi diagonală de 5.8 inch cu tot cu muchiile curbate şi 5.6 inch spaţiu utilizabil, plus rezoluţia Quad HD+ şi panoul Super AMOLED. Avem şi o cameră Dual Pixel de 12 MP, cu stabilizare optică, iar faptul că avem două deschideri ale diafragmei menţionate mă duce cu gândul la o cameră duală. Vedem că de această dată Samsung ajunge chiar până la deschidere F/1.5, depăşind recordul F/1.6 de pe LG V30 şi Huawei Mate 10 Pro.

Samsung ar putea avea o funcţie "variable aperture" pe viitorul flagship

Telefonul are şi difuzoare stereo tunate de AKG (în sfârşit!), cameră selfie de 8 MP, încărcare wireless şi vine la pachet cu căşti AKG. Simt nevoia să revin la acea deschidere a diafragmei, cu menţiunea că sursa aduce în discuţie zvonul că Samsung ar putea avea o funcţie "variable aperture" pe viitorul flagship, deci posibilitatea de a deschide şi închide mecanic diafragma, exact ca la o cameră cu obiectiv.

Tehnologia e văzută în GIF-ul de mai sus şi e deja prezentă pe un telefon Samsung cu clapetă. Apare şi captura Super Slow Motion pe aceeaşi cutie, probabil similară cu ce oferă Sony la filmarea aceea la 960 FPS. Totul sună plauzibil şi aşteptăm şi primele fotografii hands on acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×