Husa lui iPhone XI se potrivește la fix pe un iPhone Xs; Iată cât de mare este decupajul pătrat de cameră foto

1.208 ori
<b>Husa lui iPhone XI se potrivește la fix pe un iPhone Xs; Iată cât de mare este decupajul pătrat de cameră foto</b>Mai mult ca sigur iPhone-urile ce se lansează la toamnă vor avea un modul de cameră foto pătrat, abordare pregătită atât pentru modelele iPhone XI și iPhone XI Max, dar și pentru varianta iPhone XR2

Mai mult ca sigur iPhone-urile ce se lansează la toamnă vor avea un modul de cameră foto pătrat, abordare pregătită atât pentru modelele iPhone XI și iPhone XI Max, dar și pentru varianta iPhone XR2. Acesta din urmă va face trecerea la o cameră foto duală, în vreme ce primele telefoane menționate aici se vor bucura de un setup triplu de camere din care va face parte și un senzor pentru captura wide.

Husa iPhone XI

Deși unele randări apărute scoteau la iveală module de camere de-a dreptul uriașe iată că în realitate lucrurile nu vor sta chiar atât de rău. Spunem asta după ce privim asupra fotografiilor din cadrul acestui articol, imagini realizate într-o fabrică de accesorii din China care ne prezintă o husă de iPhone XI aplicată unui iPhone Xs.

Husa iPhone XI

Husa se potrivește la fix pe iPhone XS și decupajul păstrat nu este chiar atât de mare precum aveam impresia. Pe seama unui raport Bloomberg dezvăluit anterior știm că toate cele 3 modele iPhone din 2019 vor păstra design-ul frontal, inclusiv decupajul din zona superioară a ecranului acolo unde vom regăsi soluția de autentificare Face ID.

Apple A13 va fi procesorul de la interiorul acestor device-uri și se vehiculează că vom primi tehnologia reverse wireless-charging pe aceste modele. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×