Orange România deschide smart shop-ul cu numărul 1000; Iată unde se află acesta

1.046 ori
<b>Orange România deschide smart shop-ul cu numărul 1000; Iată unde se află acesta</b>Orange România continuă să îşi extindă reţeaua de magazine sub brand propriu, prin inaugurarea smart shop-ului cu numărul 1000 la nivel internaţional. Sâmbătă, pe 13 aprilie, operatorul a deschis la Botoşani smart shop-ul

Orange România continuă să îşi extindă reţeaua de magazine sub brand propriu, prin inaugurarea smart shop-ului cu numărul 1000 la nivel internaţional. Sâmbătă, pe 13 aprilie, operatorul a deschis la Botoşani smart shop-ul care rotunjeşte cifra locațiilor de retail.

Compania s-a mişcat rapid, inaugurând în România în martie 2015 conceptul de smart shop. Am fost prima țară în care Grupul Orange a aplicat această idee, de reprezentanță şi magazin în care tehnologia şi digitalul oferă o experienţă de shopping inedită. De atunci s-au înmulţit aceste locaţii şi au devenit zone în care poţi lua contact cu produse şi servicii noi, poţi participa la concursuri şi asista la lansări chiar.

Au fost desfăşurate numeroase proiecte de tip Tech a Break precum Smart Design Challenge, care îmbină tehnologia cu designul de produs. Clienţii au fost invitaţi în cadrul acestor iniţiative să descopere cum tehnologia se poate integra în electronice, electrocasnice şi obiectele de uz zilnic. Orange şi-a pus la dispoziţie smart shop-urile pentru evenimentele SuperCoders, ateliere de iniţiere în programare pentru cei mici sau "Părinţi la Şcoală". Acest din urmă proiect a implicat cursuri de tehnologie gratuite pentru părinţi şi bunici.

Smart shop-ul cu numărul 1000 se află pe strada 1 Decembrie nr. 25 din Botoşani. Debutul său a fost marcat cu oferte speciale, care sunt valabile până pe 12 mai:

  • 100 euro reducere pentru Samsung Galaxy S10e
  • 50 euro reducere pentru Samsung Galaxy A50
  • 25% reducere la toate accesoriile disponibile în magazin

În perioada următoare Orange va mai deschide magazine tip smart shop în Mangalia pe şoseaua Constanțeii, bl. 5 pe 19 aprilie şi în Braşov pe Strada Saturn nr 32, pe 26 aprilie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×