Samsung Galaxy S8 apare în "randarea perfectă", mulţumită lui Evan Blass

Autor:  | Publicat în:  Samsung 6.526 ori
<b>Samsung Galaxy S8 apare în "randarea perfectă", mulţumită lui Evan Blass</b>Există unele randări reuşite şi există altele speculative şi în care dacă dai zoom vezi şi pixelii modificărilor în Photoshop. Galaxy S8 a cunoscut toate etapele clasice scăpărilor de telefoane nelansate încă şi azi ajunge în faza de randare arătoasă, cu

Există unele randări reuşite şi există altele speculative şi în care dacă dai zoom vezi şi pixelii modificărilor în Photoshop. Galaxy S8 a cunoscut toate etapele clasice scăpărilor de telefoane nelansate încă şi azi ajunge în faza de randare arătoasă, cu iz oficial şi dezvăluind câteva noutăţi. Ea provine de la Evan Blass.

Confirmat de Samsung pentru debut pe 29 martie în cadrul unui eveniment organizat la New York şi Londra, acest smartphone ar trebui să ajungă în magazine din aprilie. El are un design cu muchii curbate şi cu ecran curbat dual, în stil Edge. În nici o fotografie de până acum nu a fost subliniat acest lucru mai bine decât în cea de mai sus, pentru că vedem şi bara shortcut care declanşează funcţiile Edge.

Samsung Galaxy S8

Fie că e vorba de o listă de contacte sau widget-uri mari cât toată zona laterală, acea bară "trasă" cu un swipe scoate în evidenţă respectivele shortcut-uri. Dacă ne luăm după silueta teaser care a apărut la finalul prezentării Samsung la MWC 2017, atunci terminalul va avea muchii extrem de înguste lateral şi chiar şi sus şi jos. Cu butonul Home fizic eliminat şi cu o cameră ce rămâne misterioasă ca funcţionalitate Galaxy S8 e cu siguranţă cel mai aşteptat telefon al începutului de an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×