eMAG.ro te așteaptă pe site mâine! De ce? Pentru că... automobile (premiu)

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.632 ori
<b>eMAG.ro te așteaptă pe site mâine! De ce? Pentru că... automobile (premiu)</b>eMAG.ro a postat pe site-ul sau unnou teaser, care ne promite în curând reduceri de 10, 20 și 50% și un premiu fantastic, care ar putea fi din nou o mașină. După acel BMW din urmă cu câteva luni acum ne pregătim de un nou automobil, acoperit cu...

eMAG.ro a postat pe site-ul sau unnou teaser, care ne promite în curând reduceri de 10, 20 și 50% și un premiu fantastic, care ar putea fi din nou o mașină. După acel BMW din urmă cu câteva luni acum ne pregătim de un nou automobil, acoperit cu un voal roșu în acest teaser.

Pentru că suntem în luna doamnelor, ar putea fi vorba de o mașină preferată de sexul feminin, poate un Mini Cooper sau poate din nou un BMW, pentru a merge pe aceeași linie. Teaserul a fost publicat pe 3 martie și face referire la faptul că "mâine toată lumea câștigă", deci pe 4 martie vom afla care e promoția.

Ni se recomandă să "fim pe fază" și vedem și 3 simboluri care se rotesc, precum celebrele jocuri din Las Vegas. Să vedem dacă simbolurile obținute mâine vor fi "mașina, mașina și mașina". Dacă nu aveați motiv să intrați mâine pe eMAG.ro, ei bine acum aveți, fie și pentru curioiztatea legată de automobil.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×