eMAG.ro se pregăteşte intens de Black Friday, cu investiţii de 10 milioane de euro; Iată marile probleme rezolvate de retailer

18.092 ori
<b>eMAG.ro se pregăteşte intens de Black Friday, cu investiţii de 10 milioane de euro; Iată marile probleme rezolvate de retailer</b>Aţi aflat săptămâna trecută că eMAG.ro da startul reducerilor de Black Friday mai devreme şi anume pe 17 noiembrie. În pregătire pentru acest mare eveniment de shopping, retailerul a făcut investiţii speciale, de 10 milioane de euro. Scopul a fost..

Aţi aflat săptămâna trecută că eMAG.ro da startul reducerilor de Black Friday mai devreme şi anume pe 17 noiembrie. În pregătire pentru acest mare eveniment de shopping, retailerul a făcut investiţii speciale, de 10 milioane de euro. Scopul a fost rezolvarea a "3 mari probleme" legate de livrare. Hai să vedem despre ce e vorba!

Vă reamintesc că suntem cu ochii pe toate ofertele de Black Friday 2017, realizând un live blogging aici, dar avem şi o listă concentrată cu ce reduceri ni se pregătesc în acest an la marii retaileri şi operatori. Revenind la eMAG.ro, aceştia au început pregătirile chiar de la debutul lui 2017. Cei 10 milioane de euro au fost investiţi într-o platformă fizică, un soi de bloc cu mai multe etaje, după cum aflăm dintr-un interviu recent cu ZF.ro. 

Astfel, dacă la sol există o amprentă de 8.000 de metri pătaţi şi există încă 3 etaje cu aceeaşi capacitate, deci se ajunge lejer la 32.000 de metri pătraţi de spaţiu de stocare. Totul este menit pentru a fluidiza traficul produselor spre clienţi şi asta mai ales într-un interval stabilit dinainte, pentru a nu frustra cumpărătorul. E nevoie de o suprafaţă mare în special pentru procesul de recepţie, stocare, identificare şi colectare a produselor.

Sameday

eMAG.ro are acum la dispoziţie o suprafaţă totală a depozitului de 125.000 de metri, ceea ce sună uriaş. Investiţia de 10 milioane de euro a fost realizată în 6 luni, vizând creşterea capacităţii de sortare automatizată, îmbunătăţirea capacităţii de ambalare a produselor şi altele asemenea. O veste bună e şi că acum se consolidează comenzile, deci nu va mai sosi un colet cu o husă, unul cu selfie stick şi unul cu un telefon, în 3 livrări separate, ci împreună.

eMAG.ro dezvăluie în interviul cu Ziarul Financiar şi că anul trecut erau 300 de oameni care sortau pachete de Black Friday şi evident apăreau şi greşeli, care aveau ca rezultat un timp mai mare de livrare. Retailerul are şi avantajul faptului că a cumpărat firma de curierat Sameday, o investiţie care îi ajută la eficientizarea pe partea de de livrări.

A fost deschisă spre exemplu la Timişoara o nouă locaţie Sameday, cu o hală mare cât un hangar, deci lucrurile se mişcă în toată ţara. Până să vină Black Friday-ul cel mare, aveţi Weekend Superstars, oferte cu până la 40% reducere la eMAG.ro, pentru a face încălzirea de BF.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×