EMUI 10 primeşte un hands-on: aparent un pas în faţă ca interfaţă, funcţionalitate (Video)

1.454 ori
<b>EMUI 10 primeşte un hands-on: aparent un pas în faţă ca interfaţă, funcţionalitate (Video)</b>Între 9 şi 11 august Huawei a organizat conferinţa HDC 2019, acolo unde a prezentat atât nouă sa platformă, Harmony OS, cât şi EMUI 10, interfaţa custom pentru Android Q. Acum avem şi un hands on cu EMUI 10, într-o versiune mai evoluată decât cea din scăp

Între 9 şi 11 august Huawei a organizat conferinţa HDC 2019, acolo unde a prezentat atât nouă sa platformă, Harmony OS, cât şi EMUI 10, interfaţa custom pentru Android Q. Acum avem şi un hands-on cu EMUI 10, într-o versiune mai evoluată decât cea din scăpări.

La prima vedere EMUI 10 nu pare un upgrade prea mare, dincolo de Dark Mode şi mici cosmetizări de interfaţă. 9to5Google a realizat un hands on şi par destul de impresionaţi de ce au văzut. Din ce ştiu EMUI 10 ar trebui să vină pe telefoanele Huawei P30 la început de septembrie, cel puţin în beta. Vedem în clipul hands on că au fost actualizate animaţiile la navigarea în meniuri, crescând feeling-ul de fluiditate din EMUI.

Că look interfaţa rămâne la fel plus-minus câteva iconuri şi zone mai aerisite. Mi se pare că aplicaţiile pornesc mai rapid şi trecerea între aplicaţii la multitasking e mult mai fâşneaţă. Aflăm şi că au fost adoptate şi câteva idei de la One UI-ul Samsung, în ideea că vei putea utiliza mai uşor telefonul cu o singură mână. Interfaţa camerei mi se pare cel mai mult schimbată din noul UI, cu opţiuni mai mari şi mai bine delimitate, plus unele funcţii mai rar utilizate mutare în Setări.

Influenţele Material Design sunt mai pregnante acum în zona Quick Settings, în widget-uri şi Setări. Setările sunt acum împărţite doar în 7 secţiuni, pentru a evita haosul de la versiunile precedente. Ni se pregăteşte şi un nou mod Always On Display, care nu era încă gata la demo. Huawei va permite dezvoltatorilor third party să creeze ceasuri, iconuri şi afişaje personalizate pentru Always on Display. Dark Mode este prezent in mod similar cu ce am văzut pe One UI la Samsung: contrast bun pentru utilizare seara, nuanţe de gri, negru adânc în fundal, toggle-uri albastre.

Mai multe detalii despre EMUI 10 aflaţi aici, unde aveţi şi o listă cu telefoanele pe care va sosi update-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×