Facebook 3D Photo ajunge şi pe Android, pentru început pe Galaxy Note 9; Iată ce ştim și cum activați opțiunea

1.909 ori
<b>Facebook 3D Photo ajunge şi pe Android, pentru început pe Galaxy Note 9; Iată ce ştim și cum activați opțiunea</b>Toamna trecută Facebook lansa funcţia 3D Photo, disponibilă în prima fază doar pe iPhone, spre gelozia posesorilor de terminale Android. Acele fotografii creau o perspectivă 3D (care se mişcă atunci când mişcai telefonul) şi puteau fi postate direct..

Toamna trecută Facebook lansa funcţia 3D Photo, disponibilă în prima fază doar pe iPhone, spre gelozia posesorilor de terminale Android. Acele fotografii creau o perspectivă 3D (care se mişcă atunci când mişcai telefonul) şi puteau fi postate direct în feed-ul de Facebook. Pe iPhone fotografiile făcute în mod Portrait se puteau încărca în format 3D, iar acum şi posesorii de Android au acces la ele.

Până acum fotografiile 3D se puteau viziona în mod ultra realist pe headset-uri VR, pe browser-ul de PC şi pe telefoane, cam acesta fusese şi scopul Facebook. Acum aflăm de la Alex Mihai Vasile că poţi realiza şi pe un Galaxy Note 9 o captură de gen şi să o postezi pe FB. E şi un mic tutorial/workaround la mijloc:

  1. Trebuie dat like la pagina Facebook 360
  2. Închis şi deschis aplicaţia Facebook
  3. Poză făcută cu camera telefonului în mod "Focus Live"
  4. La o postare nouă o să apară modul 3D şi încarci poza făcută cu acel mod

Mă gândesc că această funcţie e doar disponibilă pentru telefoanele cu cel puţin 2 camere şi am înţeles că modelele Samsung Galaxy ar avea prioritate, de la Galaxy Note 8 în sus. Dacă aţi încercat funcţia şi aţi aplicat tutorialul de mai sus vă aşteptam cu comentarii mai jos şi eventual şi linkuri spre poze.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×