Bug grav pe Galaxy Note 9 şi Galaxy S9 provocat de Night Mode-ul din aplicația Camera

2.123 ori
<b>Bug grav pe Galaxy Note 9 şi Galaxy S9 provocat de Night Mode-ul din aplicația Camera</b>Samsung a adus recent o actualizare pe Galaxy S9 şi Note 9, care implementează celebrul Night Mode pe camera lor. Acum aflăm că nu totul a mers bine şi că telefoanele s-au trezit cu un bug destul de grav. Despre ce e vorba aflaţi mai jos

Samsung a adus recent o actualizare pe Galaxy S9 şi Note 9, care implementează celebrul Night Mode pe camera lor. Acum aflăm că nu totul a mers bine şi că telefoanele s-au trezit cu un bug destul de grav. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Se pare că utilizatorii au semnalat probleme cu funcţionarea aplicaţiei Camera, care înregistra crash-uri şi nici nu salva pozele făcute cu Night Mode. Apare doar un mesaj "camera failed" pe ecran şi atât, multiple cazuri fiind semnalate pe comunitatea XDA Developers. Trebuie spus şi că problema nu apare la absolut toţi utilizatorii şi nici măcar nu se manifestă în acelaşi mod.

Sunt cazuri în care aplicaţia doar nu face pozele şi nu le salvează şi asta nu mereu, ci doar uneori. Până să vină un patch, o soluţie este să schimbaţi aspect ratio-ul fotografiilor la 16:9 faţă de varianta standard 4:3. Problema e că scade rezoluţia la 9.1 MP faţă de 12 MP. Se pare că Samsung pur şi simplu nu are noroc cu Night Mode, care a primit deja câteva actualizări, după ce în prima fază modul Automat care îl îngloba nu scotea rezultate la fel de impresionante ca la alţi producători.

Aşteptăm o explicaţie oficială şi un patch acum. Vă invităm în comentarii mai jos pentru a ne spune dacă aţi avut şi voi aceste probleme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×