Google si Verizon, aproape de colaborare

Autor:  | Publicat în:  Google 946 ori
<b>Google si Verizon, aproape de colaborare</b>Furnizorul de servicii de telefonie mobila Verizon se pregateste sa colaboreze cu Google, conform celor de la Wall Street Journal, care citeaza surse din cadrul companiilor. Colaborarea dintre cele 2 companii va transforma Google in principalul furnizor...

Furnizorul de servicii de telefonie mobila Verizon se pregateste sa colaboreze cu Google, conform celor de la Wall Street Journal, care citeaza surse din cadrul companiilor.

Colaborarea dintre cele 2 companii va transforma Google in principalul furnizor de servicii de cautare pe terminalele din oferta Verizon si ii va garanta o parte din veniturile obtinute din cautari. Intelegerea nu a fost inca finalizata, iar cele doua parti negociaza inca detaliile, cu accentul pe dorinta celor de la Google de a pastra informatia din cautarile utilizatorilor de telefoane.

Google si operatorul cu numarul 2 in SUA se aflau in discutii de mai bine de un an, dar ambele companii spera sa incheie un contract in urmatoarele saptamani. Rezultatul? Includerea barei de cautare a gigantului web in meniul Home al telefoanelor Verizon. Sa insemne asta ca ii vom vedea si pe cei de la Verizon incluzand in oferta lor telefoane Android?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×