Facebook testează propriul asistent virtual, sub numele de cod "Moneypenny"

1.005 ori
<b>Facebook testează propriul asistent virtual, sub numele de cod "Moneypenny"</b>Războiul asistenţilor virtuali nu e nici pe departe gata şi de fiecare dată c&acirc;nd ne credem surprinşi de Cortana, Siri sau Google Now, fie mai apare un competitor, fie o actualizare a unei soluţii deja existente. Facebook nu putea sta departe...

Războiul asistenţilor virtuali nu e nici pe departe gata şi de fiecare dată când ne credem surprinşi de Cortana, Siri sau Google Now, fie mai apare un competitor, fie o actualizare a unei soluţii deja existente. Facebook nu putea sta departe de această competiţie, astfel că ar lucra la propriul său asistent virtual, cunoscut sub numele de cod Moneypenny.

Această soluţie ar putea debuta integrată în populară aplicaţie Messenger. Moneypenny se va diferenţia de asistenţii virtuali mai sus menţionaţi prin ideea că veţi putea să întrebaţi oameni reali şi să le cereţi să vă ajute cu diferite sarcini sau informaţii. Sursa care a aflat de această iniţiativă Facebook afirma că e vorba în special de căutarea de informaţii şi shopping.

O astfel de strategie are sens, având în vedere încercarea Facebook de a face Messenger cât mai relevant. Aplicaţia se număra printre cele mai populare instalate pe iOS şi Android, dar şi pe Windows Phone. După integrarea convorbirilor video şi în curând şi posibilitatea de a trimite bani prin Messenger, ne întrebăm ce mai poate urma pentru popularul soft de mesagerie instant, evident în afară de Moneypenny.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×