Să fie Google Glass 2? Un terminal Google misterios trece pe la FCC, cu nume de cod "GG1"

995 ori
<b>Să fie Google Glass 2? Un terminal Google misterios trece pe la FCC, cu nume de cod "GG1"</b>&Icirc;n acest weekend am aflat că un misterios terminal Google a trecut pe la FCC, av&acirc;nd numele de cod "GG1", care ar putea reprezenta iniţialele lui Google Glass. ID-ul FCC pentru produs este A4R-GG1, iar sursele spun că ar putea fi at&acirc;t...

În acest weekend am aflat că un misterios terminal Google a trecut pe la FCC, având numele de cod "GG1", care ar putea reprezenta iniţialele lui Google Glass. ID-ul FCC pentru produs este A4R-GG1, iar sursele spun că ar putea fi atât un nou Chromecast, cât şi un Google Glass.

E bizar faptul că acest gadget nu a primit şi o categorisire, cum se întâmplă cu majoritatea modelelor ce ajung la FCC. Ele sunt de obicei marcate drept smartphone, purtabil, tableta, sau altele. Nu e şi cazul aici, acesta având doar eticheta "Bluetooth & DTS/UNII a/b/g/n/ac", cu privire la conectivitate. Se pare că acest device oferă suport WiFi 802.11 a/b/g/n/ac în benzi de 2.4 GHz şi 5 GHz şi vine şi cu Bluetooth LE.

GG1 dispune de baterii reîncărcabile şi neinlaturabile, care nu pot fi accesate de către utilizator. Aici se cam termină ceea ce ştim despre acest model, dar avem şi un aspect interesant, eticheta electronică FCC de mai jos, care e integrată în software-ul produsului. Mărimea şi formatul sau ne duc cu gândul la Google Glass, pentru că imaginea e afişată în zona de setări şi are formatul ideal pentru o pereche de ochelari.

Noi aşteptam Google Glass 2 încă de la I/O 2015, unde nu am văzut nici un semn cu privire la acest produs. Poate îl vom vedea materializat odată cu apariţia lui Android M peste câteva luni.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×