Google AdSense pentru mobile a fost anuntat!

926 ori
<b>Google AdSense pentru mobile a fost anuntat!</b>AdSense, in varianta sa mobila asociaza reclame cu o serie de continuturi ale site-ului respectiv si este destinat persoanelor care au creat site-uri speciale pentru browserele mobile. Terminalul mobil devine rapid cea mai populara metoda de informare,...

AdSense, in varianta sa mobila asociaza reclame cu o serie de continuturi ale site-ului respectiv si este destinat persoanelor care au creat site-uri speciale pentru browserele mobile.

Terminalul mobil devine rapid cea mai populara metoda de informare, iar la ora actuala exista mai multe telefoane mobile in lume decat PC-uri si televizoare la un loc. Astfel, variante mobile ale celor mai celebre softuri isi croiesc drum spre telefoanele mobile, dar si metode de imbogatire cum este acest Google AdSense. Prin intermediul noului program, acoperirea celor de la Google se extinde si in universul mobil, noul AdSense fiind disponibil pentru publisherii mobili din 13 tari.

"AdSense for Mobile" este acum disponibil in SUA, Marea Britanie, Franta, Italia, Germania, Spania, Irlanda, Rusia, Olanda, Australia, India, China si Japonia. Va reamintim ca AdSense presupune folosirea unui sistem care verifica tot continutul unei anumite pagini web pentru a genera reclame care au legatura cu informatia initiala. Se pare ca bloggerii futuristi se vor bucura cel mai mult de noul AdSense, in conditiile in care telefonul mobil a devenit la fel de popular ca PC-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×