7 jocuri la superofertă În Google Play, cu ocazie rebranduirii lui Android Market

1.280 ori
<b>7 jocuri la superofertă În Google Play, cu ocazie rebranduirii lui Android Market</b>După cum probabil știți deja, la începutul acestei săptămâni Android Market a fost rebranduit în Google Play și include acum și muzică, filme și mai multe cărți. Cu această ocazie Google are și o ofertă specială, care include aplicații...

După cum probabil știți deja, la începutul acestei săptămâni Android Market a fost rebranduit în Google Play și include acum și muzică, filme și mai multe cărți. Cu această ocazie Google are și o ofertă specială, care include aplicații la preț redus. Astăzi vă amintim de prezența a 7 jocuri care costă doar 49 de cenți.

Sub numele "7 zile de joacă", această ofertă include titluri celebre precum Cut the Rope, Modern Combat 3: Fallen Nation, plus jocurile Froad, Defen-G Astro POP, Colosseum și Drop7. Mai aveți și titlul Homerun Battle 3D, care costă doar 25 de cenți. Modern Combat 3 este cel mai tare titlu din ofertă, fără îndoială, fiind văzut de mulți drept cel mai bun FPS de pe Android și evident și hitul Cut the Rope. Noul Modern Combat are numele de "Fallen Nation", pentru că America este atacată, iar inamicii sunt Coreea de Nord, Pakistan și Rusia.

Avem de-a face cu un shooter militar realizat de către Gameloft, care oferă 13 misiuni în campania single player și 4 nivele de dificultate. Aveți la dispoziție și lupte folosind vehicule, iar bătăliile au loc în 6 țări diferite. Sunt disponibile până și filmulețe și o poveste destul de solidă și mai aveti și posibilitatea de a va juca în multiplayer fie prin WiFi-ul local, fie online pe serverele de la Gameloft. Acum multiplayer-ul suporta până la 12 jucători.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×