Google I/O 2017 debutează în această seară cu evenimentul KeyNote; iată ce am putea vedea prezentat oficial! (Puteți urmări streamul live de aici)

1.928 ori
<b>Google I/O 2017 debutează în această seară cu evenimentul KeyNote; iată ce am putea vedea prezentat oficial! (Puteți urmări streamul live de aici)</b>Astăzi, 17 mai este prima zi de Google I/O 2017 - conferința dezvoltatorilor Google ce începe cu un eveniment KeyNote găzduit de către CEO-ul Sundar Pichai. Aici ar urma să fie prezentate toate noutățile la care marele G a lucrat în ultima perioadă și pe

Conferința dezvoltatorilor Google I/0 2017 debutează astăzi în Mountain View, California și avem pentru început evenimentul Keynote programat pentru ora 20:00 (ora României) a cărui gazdă va fi CEO-ul Sundar Pichai. Acesta va urca pe scena de la fața locului pentru a ne prezenta produsele software/hardware și tehnologiile la care marele G a tot lucrat în ultima perioadă. Ulterior vor fi desfășurate sesiuni demo și alte evenimente destinate dezvoltatorilor până pe data de 19 mai.

În rândurile de mai jos vom lua rând pe rând acele noutăți pe care le așteptăm prezentate în această seară și vă amintim că evenimentul keynote va fi distribuit în regim de livestream pe site-ul google.com/io. Să vedem deci care sunt lucrurile pe care Google le-ar putea anunța în această seară! 

Android O

Android O

Așa cum ne-au obișnuit, cei de la Google profită de ocazie și cu fiecare nouă ediție I/O anunță și viitoarea versiune Android care debutează oficial câteva luni mai târziu în toamnă. De la actuala ediție așteptăm debutul lui Android O, un release ce nu pare a aduce modificări majore și care nu pare a-și merita noua denumire ținând strict cont de noutățile pe care ni le pune pe tavă.

Printre cele vehiculate se numără posibilitatea ca Wi-Fi-ul să se activeze automat atunci când ne aflăm în proximitatea unei rețele salvate, suportul pentru o gamă de culori mai extinsă, posibilitatea de a rearanja butoanele din bara de navigare și de adăugare a unora noi, o mai bună grupare a notificărilor în funcție de categorie și introducerea modului picture-in-picture. 

Noutăți Daydream

Daydream

Cu toate că cei de la Google ar fi trebuit să promoveze intens feature-ul numit Daydream după ediția I/O de anul trecut, se pare că aceștia au cam uitat de acesta. Doar câteva smartphone-uri au adoptat acest feature asociat VR-ului și ar trebui să aflăm astăzi cam în ce direcție va merge Google cu această platformă pe viitor.

Andromeda și Android Wear 

Andromeda

Ținând cont de faptul că Google I/O este în mare o conferință axată pe software, nu ar fi exclus ca în această seară să aflăm și ceva vești despre Andromeda OS, sistemul de operare creat prin fuziunea dintre Chrome OS și Android. Poate apare în ecuație și Fucshia OS pe care l-am văzut de curând prezentat într-un clip hands-on și nu este exclus ca pe lista de noutăți să fie prezente și update-uri destinate lui Android Wear.

Google Assistant

Google Assistant

Cu siguranță se va pune accentul în această ediție Keynote și pe Google Assistant, asistentul vocal prezent pe smartphone-urile Android și la bordul lui Google Home. Am aflat deja că acest AI va sosi curând pe platforma iOS și nu ar fi exclus să aflăm despre noi parteneriate încheiate cu scopul de a aduce Google Assistant și pe alte boxe smart, pe televizoare, sau la bordul automobilelor alături de Android Auto.

La prima vedere, această listă a așteptărilor este cam restrânsă, dar poate că Google are și ceva surprize pregătite. Cum se va prezenta Android O și ce alte noutăți ne pregătește compania condusă de Sundar Pichai aflăm în această seară de la ora 20:00 (ora României)!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×