Apple are o echipă dedicată de ingineri pentru proiectul său VR, ar lucra la un headset de genul

618 ori
<b>Apple are o echipă dedicată de ingineri pentru proiectul său VR, ar lucra la un headset de genul</b>Atunci c&acirc;nd Apple şi-a anunţat rezultatele financiare pe anul trecut, CEO-ul Tim Cook a răspuns unui jurnalist ce a &icirc;ntrebat legat de produse VR, afirm&acirc;nd că nu considera realitatea virtuală o nişă, ci un produs cool. Azi aflăm...

Atunci când Apple şi-a anunţat rezultatele financiare pe anul trecut, CEO-ul Tim Cook a răspuns unui jurnalist ce a întrebat legat de produse VR, afirmând că nu considera realitatea virtuală o nişă, ci un produs cool. Azi aflăm de la Financial Times că Apple ar avea o "echipă secretă", care lucrează la un headset VR.

Veştile de genul abundau în 2011 şi 2012, când era la modă să dezvolţi rivali pentru Google Glass, dar nu am mai auzit nimic de atunci. Echipa ar include ingineri talentaţi cooptaţi din cadrul proiectului Microsoft Hololens, iar firma din Cupertino a cumpărat şi startupul Flyby. El se axează pe realitate augmentată şi a colaborat cu Google în cadrul lui Project Tango.

Apple l-a angajat recent pe Doug Bowman, unul dintre cercetătorii de frunte din lume în domeniul realităţii augmentate. Trebuie menţionat că creatorul lui iPhone şi iPad a cumpărat şi PrimeSense, cei care au stat la baza tehnologiei de pe Microsoft Kinect şi care ar putea avea o implicare în proiectul VR. Va reuşi Apple să livreze un rival solid pentru Oculus Rift, PlayStation VR, Samsung Gear VR şi HTC Vive?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×