Google Pixel 3 XL apare în fotografii hands-on clare, în varianta albă; O singură cameră în spate!

2.755 ori
<b>Google Pixel 3 XL apare în fotografii hands-on clare, în varianta albă; O singură cameră în spate!</b>Nu ştiu dacă mai aveaţi vreun dubiu cu privire la designul lui Google Pixel 3 XL, dar dacă mai era aşa ceva, ei bine se spulberă odată cu cea mai nouă scăpare. Aceasta e pe bază de fotografii cu handsetul pe nuanţa "Clearly White" şi vă invităm să vedeţi

Nu ştiu dacă mai aveaţi vreun dubiu cu privire la designul lui Google Pixel 3 XL, dar dacă mai era aşa ceva, ei bine se spulberă odată cu cea mai nouă scăpare. Aceasta e pe bază de fotografii cu handsetul pe nuanţa "Clearly White" şi vă invităm să vedeţi fotografiile hands on mai jos. Orice dubiu legat de camera duala sau singulara in spate dispare. 

Până acum am văzut doar randări ale terminalelor Pixel 3 si Pixel 3 XL, dar şi scăpări de huse, toate confirmând că avem o cameră singulară în spate. Bretonul e la posturi, cum ştiam încă de acum 2 luni şi e mai lat decât vedem la un Huawei P20 Lite de exemplu. Telefonul are în continuare cele două difuzoare plasate frontal, unul sus în earpiece şi unul imediat sub ecran, în "bărbie".

Google Pixel 3 XL leak, partea frontală

Noul venit a mai apărut pe negru şi în randări la 360 de grade mulţumită lui @OnLeaks, care a pus mâna pe dimensiunile sale oficiale. Ecranul pare să fie unul alungit ca format, probabil 19:9, cum e clasic deja. A se remarca faptul că zona frontală e complet neagră şi cea din spate complet albă, într-o abordare bitonală. Nu e clar dacă avem o porţiune de plastic/metal şi una de sticlă în spate cum am văzut la predecesori, dar daca ne uităm cu atenţie şi dăm un zoom pare că zona camerei e ceva mai glossy (deci e sticlă acolo) şi cea de la scannerul de amprente în jos e ceva mai mată.

Google Pixel 3 XL leak, partea spate

Aşteptăm ca telefonul sa vina cu un procesor Snapdragon 845, până la 6 GB RAM şi 128 GB stocare, dar imaginile arată că avem 4 GB RAM aici şi 64 GB stocare, deci sunt şi versiuni mai accesibile. Evident Android P 9.0 este la posturi. Ar trebui sa primim şi încărcare wireless şi cu puţin noroc şi un corp rezistent la apă şi praf. Marea realizare a lui Pixel 2 şi Pixel 2 XL a fost algoritmul excelent pe partea foto, cu Bokeh-uri şi capturi low light fantastice.

Ne aşteptam să fim iar uimiţi la acest capitol. Şansele sunt mari să vedem un debut în jurul datei de 4 octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×