Google Pixel Buds debutează alături de noul Pixel 2; căști wireless cu suport Google Assistant

1.278 ori
<b>Google Pixel Buds debutează alături de noul Pixel 2; căști wireless cu suport Google Assistant</b>Pe lista de lansări Google s-au aflat în aceste zile și căștile Google Pixel Buds, accesorii cu preț de 149 dolari ce se conectează wireless la smartphone. Cel mai interesant aspect este acela că primim suport pentru asistentul vocal Google Assistant

Cei de la Google s-au gândit să ne ia puțin gândul de la faptul că noile modele Pixel 2 renunță la jack-ul audio, prin lansarea unei perechi de căști wireless. Acestea se numesc Google Pixel Buds și design-ul ales are ceva elemente similare cu cele de pe noile smartphone-uri. Au suport pentru Google Assistant, dar și pentru o funcție de traducere în timp real având aplicația Translate deschisă pe telefon.

Google Pixel Buds

Pentru a beneficia ce acest feature tot ce trebuie să facem este să vorbim având căștile Pixel Buds pe urechi și ulterior telefonul Pixel 2 va traduce cuvintele noastre în timp real prin intermediul difuzorului de la pachet în 40 limbi diferite. Mai apoi vom primi și traducerea răspunsului din partea persoanei străine implicată în conversație și astfel putem purta un dialog fără bariere.

Google Pixel Buds

Trecând mai departe, aflați că Pixel Buds oferă un touchpad pe casca din dreapta, modalitate prin care putem naviga printre melodii, modifica volumul sau trezi asistentul vocal la viață. Avem o husă specială prin care căștile se încarcă de câteva ori complet și autonomia promisă este de 5 ore playback audio continuu. Prețul este de 159 dolari și avem în mare un rival pentru Apple AirPods.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×