Hackathon-ul Innovation Labs 2017 are loc astăzi în Timișoara; avem și un trimis la fața locului!

850 ori
<b>Hackathon-ul Innovation Labs 2017 are loc astăzi în Timișoara; avem și un trimis la fața locului!</b>Astăzi, 11 martie în Timișoara are loc hackathon-ul Innovation Labs 2017, eveniment ce adună laolaltă echipe de tineri dornici să se afirme în fața unui juriu competent cu ideile pe care le-au transpus de pe hârtie în realitate. Avem și noi un trimis la

Astăzi pe data de 11 martie, în Timișoara are loc hackathon-ul Innovation Labs 2017, eveniment ce adună laolaltă echipe de tineri dornici să se afirme în fața unui juriu cu ideile pe care le transpun în realitate. Avem și noi un trimis la fața locului și anume pe Zoli Szőgyényi, care ne va aduce informații interesante de la fața locului și desigur numeroase fotografii, câteva dintre acestea fiind afișate mai jos.

Program Innovation Labs 2017 Timisoara

Ca de fiecare dată, o astfel ediție de hackathon constă într-un proces de 24 ore, timp în care echipele participante au task-ul de a-și transpune în realitate ideile de pe hârtie. Aceștia au la dispoziție numeroase echipamente și soluții puse la dispoziție, materiale ce îi pot ajuta să rezolve totul mai rapid.

Orange este compania ce sprijină echipele de studenți participante, oferindu-le acces la hotspot-uri fixe și mobile, dar și kit-uri Internet Of Things. La finalul celor 24 ore va urma și sesiunea de prezentare a proiectului în fața juriului, moment în care se vor desemna echipele câștigătoare. Așteptăm cu mare interes noutățile de aici și aflați că pe data de 16 mai va avea loc și Demo Day tot în Timișoara. 

Detalii extra puteți afla și de pe site-ul oficial al evenimentului!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×