Sony Xperia C4 are parte de o nouă scăpare; astăzi putem admira telefonul într-o imagine live

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 583 ori
<b>Sony Xperia C4 are parte de o nouă scăpare; astăzi putem admira telefonul într-o imagine live</b>Zilele acestea am tot vorbit despre Sony și următoarele sale produse, mai precis despre Sony Xperia Z4 și mid-rangeul Xperia C4. După imaginea randată cu Xperia C4 primită ieri, astăzi avem parte și de o imagine live cu produsul &icirc;n cauză ce...

Zilele acestea am tot vorbit despre Sony și următoarele sale produse, mai precis despre Sony Xperia Z4 și mid-rangeul Xperia C4. După imaginea randată cu Xperia C4 primită ieri, astăzi avem parte și de o imagine live cu produsul în cauză ce este destinat pasionaților de fotografii selfie.

Acest smartphone este caracterizat de o cameră frontală de mari dimensiuni insoțită și de un bliț LED prin care se vor obține selfie-uri luminoase și în condiții low-light. Din câte știm deja, Xperia C4 este succesorul modelului C3 de anul trecut, smartphone ce sosea cu senzor frontal de 5 megapixeli.

Ne așteptăm cel mai probabil la un senzor de 8 megapixeli și la un display de 5.5 inch cu rezoluție HD. Rămâne de văzut când va fi dezvăluit oficial acest model și la ce preț va ajunge pe plan local.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×