Sony Xperia C4 are parte de o nouă scăpare; astăzi putem admira telefonul într-o imagine live

615 ori
<b>Sony Xperia C4 are parte de o nouă scăpare; astăzi putem admira telefonul într-o imagine live</b>Zilele acestea am tot vorbit despre Sony și următoarele sale produse, mai precis despre Sony Xperia Z4 și mid-rangeul Xperia C4. După imaginea randată cu Xperia C4 primită ieri, astăzi avem parte și de o imagine live cu produsul &icirc;n cauză ce...

Zilele acestea am tot vorbit despre Sony și următoarele sale produse, mai precis despre Sony Xperia Z4 și mid-rangeul Xperia C4. După imaginea randată cu Xperia C4 primită ieri, astăzi avem parte și de o imagine live cu produsul în cauză ce este destinat pasionaților de fotografii selfie.

Acest smartphone este caracterizat de o cameră frontală de mari dimensiuni insoțită și de un bliț LED prin care se vor obține selfie-uri luminoase și în condiții low-light. Din câte știm deja, Xperia C4 este succesorul modelului C3 de anul trecut, smartphone ce sosea cu senzor frontal de 5 megapixeli.

Ne așteptăm cel mai probabil la un senzor de 8 megapixeli și la un display de 5.5 inch cu rezoluție HD. Rămâne de văzut când va fi dezvăluit oficial acest model și la ce preț va ajunge pe plan local.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×