Sony Xperia C4 are parte de o nouă scăpare; astăzi putem admira telefonul într-o imagine live

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 490 ori
<b>Sony Xperia C4 are parte de o nouă scăpare; astăzi putem admira telefonul într-o imagine live</b>Zilele acestea am tot vorbit despre Sony și următoarele sale produse, mai precis despre Sony Xperia Z4 și mid-rangeul Xperia C4. După imaginea randată cu Xperia C4 primită ieri, astăzi avem parte și de o imagine live cu produsul &icirc;n cauză ce...

Zilele acestea am tot vorbit despre Sony și următoarele sale produse, mai precis despre Sony Xperia Z4 și mid-rangeul Xperia C4. După imaginea randată cu Xperia C4 primită ieri, astăzi avem parte și de o imagine live cu produsul în cauză ce este destinat pasionaților de fotografii selfie.

Acest smartphone este caracterizat de o cameră frontală de mari dimensiuni insoțită și de un bliț LED prin care se vor obține selfie-uri luminoase și în condiții low-light. Din câte știm deja, Xperia C4 este succesorul modelului C3 de anul trecut, smartphone ce sosea cu senzor frontal de 5 megapixeli.

Ne așteptăm cel mai probabil la un senzor de 8 megapixeli și la un display de 5.5 inch cu rezoluție HD. Rămâne de văzut când va fi dezvăluit oficial acest model și la ce preț va ajunge pe plan local.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×