Huawei pierde şi Germania! Agenţiile de informații avertizează legat de riscuri de securitate în implementarea 5G

1.781 ori
<b>Huawei pierde şi Germania! Agenţiile de informații avertizează legat de riscuri de securitate în implementarea 5G</b>În ciuda faptului că Vestul şi-a întors spatele spre Huawei, ba mai mult a şicanat compania şi i-a blocat businessul la fiecare pas, trei fiefuri europene rămâneau active: Polonia, Germania şi Marea Britanie. Germania anunţase că

În ciuda faptului că Vestul şi-a întors spatele spre Huawei, ba mai mult a şicanat compania şi i-a blocat businessul la fiecare pas, trei fiefuri europene rămâneau active: Polonia, Germania şi Marea Britanie. Germania anunţase că a realizat o investigaţie şi nu a găsit nimic în neregulă cu Huawei, dar acum revine cu veşti proaste pentru chinezi.

Agenţia de informații germană BND a anunţat că Huawei nu este un partener de încredere şi că nu ar trebui să se ocupe de implementarea infrastructurii 5G a acestei ţări. Agenţia îşi bazează concluziile pe incidente de securitate din trecut. În ultima vreme şi agenţiile norvegiene şi daneze au ajuns la concluzii similare.

Aceste informaţii vin pe fondul declaraţiei ambasadei SUA din Berlin, care a avertizat cu privire la reţele 5G potenţial compromise dacă Huawei e lăsată să lucreze la ele. Simt nevoia să vă amintesc din nou că agenţia NSA din SUA a spionat mailurile Angelei Merkel şi revolta nemţilor a trecut foarte rapid. Acum autorităţile se tem că Huawei a integrat backdoor-uri în soluţiile sale, care oferă acces guvernului chinez la informaţii secrete.

BnetzA, echivalentul ANCOM din Germania va începe licitaţia pentru 5G peste doar câteva zile. 4 operatori au fost acceptaţi în licitaţie: Drillisch Netz, Telefonica, Deutsche Telekom (T-Mobile) şi Vodafone. Totul ar putea fi amânat totuşi, pentru că nu e clar cine va furniza echipamentul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×